Beindult Márki-Zay Péter mozgalma: „Minden becsületes magyar emberre szükség van” – Videó!

2019. január 1., 13:15

Szerző:

– Az önkényuralom és korrupció elleni kiállásunkban nem számít, ki a jobb- és baloldali, minden becsületes magyar emberre szükség van a demokratikus jogállam helyreállításához. Mentsük meg hazánkat az orosz, macedón és magyar bűnözőktől, iszlamista diktátoroktól és terroristáktól, őrizzük meg a keresztény Európa demokratikus értékeit! Csatlakozzon MÉG MA és támogassa a szabad magyarok közös mozgalmát – írta 2018 utolsó napján Márki-Zay Péter.

A független hódmezővásárhelyi polgármester Mindenki Magyarországa Mozgalma ugyanis szilveszter idején új honlappal és Youtube-csatornával indult el. A honlapon köszöntővideóban magyarázza el a mozgalom elnökeként debütáló Márki-Zay, hogy miért fontos cselekedni. A polgármester helyzetértékelést ad a mai Magyarországról, arról, hogy a korrupció elharapódzott, egy szűk családi- és baráti kör gazdagodik a mi adóforintjainkból, miközben csorbul a véleményszabadság, félni kell, s megszólalási lehetőség még a közszolgálatinak hazudott médiában sem maradt, hiszen az a hatalom propagandatermékévé vált.

Márki-Zay nemcsak a mozgalomhoz való csatlakozásra buzdítja a vele szimpatizálókat, hanem „a szabadság kis köreinek, a Kossuth-köröknek” a helyi szintű, vidéki és fővárosi megalapítására is. Mindez jelzi, a független polgármester és társai komoly építkezésbe kezdenek a 2019-es őszi önkormányzati választás előtt.

Ezt sugallja Márki-Zay óévbúcsúztató Facebook-bejegyzése is, mely szerint:

– Hálásan köszönöm a rengeteg támogatást és segítséget a szabadságunkért kiálló embereknek, erős ellenszélben sikerült eredményeket elérnünk Vásárhelyen, a februárban még a Fideszre szavazóknak is bebizonyítva, hogy nemcsak mecset nem épült és tisztogatások nem voltak, de a rágalmakkal ellentétben a korábbiaknál is hatékonyabban működött a város, megvalósultak az elődök által elnyert fejlesztések, sőt új támogatásokat is nyertünk.

2019-ben komoly reményünk van arra, hogy a város végre fellélegezhet, közös célokért együttműködő polgármestere és képviselői lesznek, tartósan felszámolhatjuk a korrupciót és a megfélemlítést. Ugyanakkor az egész ország számára NAGY LEHETŐSÉG AZ ÚJ ESZTENDŐ, hiszen kialakulni látszik egy új, az ország érdekében egymással és a tisztességes fideszesekkel is együttműködni képes, de a nemzet vagyonának gátlástalan eltulajdonítása és jogaink folyamatos lábbal tiprása ellen határozottan fellépő ELLENZÉK

– írta a független polgármester, ismét a Mindenki Magyarországa igényét megfogalmazva.

14:04

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Rómában lerótta kegyeletét Karl-Joseph Rauber bíboros-érsek, egykori budapesti apostoli nuncius ravatalánál – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Futóversenyt rendeznek vasárnap a Várkert Bazár, a Szent Gellért rakpart és a Szabadság híd környékén, emiatt korlátozásokra kell készülni a térségben, ezért a közösségi közlekedésben változások lesznek – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.