Beázik a MOL székháza, gyerekmedencékkel mentik a helyzetet

Átmeneti megoldásról van szó, a vállalat szerint előfordulhatnak ilyen esetek.

2023. október 28., 14:59

Szerző:

A kézműves technika nem idegen a MOL-tól, ahol átmenetileg Kazimir Malevics Fekete négyzetének fólia-parafrázisával takarták el az utcáról láthatóan vizelő férfiakat – emlékeztet a Telex. Most kiderült az is, hogy a MOL-felhőkarcolóban felfújható gyermekmedencéket terítettek le, az újonnan épült komplexum ugyanis beázik.

A medencék miatt a Telex érdeklődött a MOL-nál, megkeresésükre a cég sajtóosztálya az írta:

„a pénteki esőzés a MOL Campus esetében is okozott problémát. Azonban a hasonló, elemes homlokzattal és bonyolult geometriájú üvegfelülettel készült épületek esetén a kezdeti időszakban előfordulhatnak hasonló esetek. A MOL a kivitelezővel közösen már dolgozik a probléma elhárításán, a jelenlegi, épületen belül használt megoldás csupán átmeneti jellegű.”

(Kép forrása: Wikipedia)

Tegnap 15:49

Az elhíresült lombkoronasétány ügyét már az Európai Ügyészség vizsgálja, annak ellenére, hogy Magyarország nem tagja a szervezetnek. Az Integritás Hatóság 324 bejelentésből 40 esetben indított vizsgálatot, és 10 ügyet zárt le. 

Idén nyáron folyamatosan dőlnek meg az előző napi fogyasztási csúcsok, és az időjárás-előrejelzés alapján minden esély megvan arra, hogy a korábbi, 2021-es történelmi csúcsot megdöntsük – nyilatkozott a MAVIR az Economxnak.  A rekkenő hőség elviselésében fokozott szerepet kap a légkondicionálás, ám annak intenzív használata jelentős terhelést ró a magyar villamosenergia-rendszerre.