Rutte és Asselborn két hülye f*sz - Bayer Zsolt sem mehetett el szó nélkül a brüsszeli tárgyalások mellett

2020. július 20., 17:20

Szerző:

Megihlette Bayer Zsoltot a Brüsszelben zajló tárgyalási sorozat. A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa az alábbi verset publikálta blogján

Rutte és Asselborn két hülye fasz - ráadásul jegyesek.

Minden külön értesítés helyett...

 

A holland miniszterelnök, Mark Rutte azért kerül a magyar kormány célkeresztjébe, mert továbbra is kitart amellett, hogy Magyarország nem tartja tiszteletben a jogállamiságot, ezért gazdasági büntetést kell alkalmazni. 

"Nem tudom, hogy mik szerepelnek Mark Rutte holland miniszterelnök személyes okai között, hogy gyűlöli Magyarországot és személy szerint engem - jelentette ki vasárnap Orbán Viktor brüsszeli sajtótájékoztatóján. 


Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter pedig ismét bírálta a magyar kormányt, ezért haragudhatott meg rá Bayer Zsolt. 
A diplomata korábban azt mondta a  a Die Welt című német lapnak, ki kell zárni a magyar kormányt az európai uniós (EU-) döntésekből a a koronavírus-járvány elleni védekezésről szóló törvény miatt. Szerinte a járvány elleni védekezésről szóló törvény miatt

Magyarország „politikai karanténba való”.

Ez azt jelenti, hogy a magyar kormány „nem foglalhat helyet az asztalnál az európai intézményekben”.

Mivel még várhatóan tovább tart az uniós csúcs, így Bayer Zsoltnak alighanem lesz lehetősége, hogy véleményezze a brüsszeli megnyilvánulásokat. Egy biztos: a publicista nincsen túl jó véleménnyel amúgy sem, ami ott történik. Erről itt olvashatnak bővebben: 


Egy másik bejegyzésében pedig a következőképp kommentálta azt a hírt, miszerint a Momentum legrégebbi testvérpártja a holland miniszterelnök pártja: 

"Hát mi más lenne a momentumos faszkalapok legrégebbi testvérpártja, mint Rutte pártja?"



Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.