Baleset miatt torlódik a forgalom az M5-ös fővárosi bevezető szakaszán

Baleset történt az M5-ös autópálya fővárosi szakaszának a belváros felé vezető oldalán a Fővárosi Autópiac magasságában - tudatta az Útinform szerda reggel a honlapján. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azt közölte, hogy három személyautó ütközött össze.

2022. július 13., 08:49

Szerző:

Egy sávon araszol a forgalom, torlódásra kell számítani. Aki teheti, már az M0-s autóútnál, de legkésőbb az M51-es autóútnál térjen le a pályáról – javasolta az Útinform.

A BRFK a police.hu oldalon közölte:  három autó ütközött össze 2022. július 13-án 6 óra 54 perc körül az M5-ös autópálya bevezető szakaszán a XIX. kerületi Nagykőrösi út 162. szám előtt. Az elsődleges információk alapján a baleset során egy ember megsérült.

(Kiemelt képünk illusztráció. Csengele, 2021. július 14. Rendőrök helyszínelnek összeroncsolódott személyautónál az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Csengele térségében, ahol egy kamion belehajtott a három korábbi baleset miatt feltorlódott járműsor végén álló személyautóba 2021. július 14-én. Az autó vezetője a balesetben megsérült, utasa a helyszínen meghalt. Fotó: MTI/Donka Ferenc)

13:07

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.