Baleset miatt torlódik a forgalom az M5-ös fővárosi bevezető szakaszán

Baleset történt az M5-ös autópálya fővárosi szakaszának a belváros felé vezető oldalán a Fővárosi Autópiac magasságában - tudatta az Útinform szerda reggel a honlapján. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azt közölte, hogy három személyautó ütközött össze.

2022. július 13., 08:49

Szerző:

Egy sávon araszol a forgalom, torlódásra kell számítani. Aki teheti, már az M0-s autóútnál, de legkésőbb az M51-es autóútnál térjen le a pályáról – javasolta az Útinform.

A BRFK a police.hu oldalon közölte:  három autó ütközött össze 2022. július 13-án 6 óra 54 perc körül az M5-ös autópálya bevezető szakaszán a XIX. kerületi Nagykőrösi út 162. szám előtt. Az elsődleges információk alapján a baleset során egy ember megsérült.

(Kiemelt képünk illusztráció. Csengele, 2021. július 14. Rendőrök helyszínelnek összeroncsolódott személyautónál az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Csengele térségében, ahol egy kamion belehajtott a három korábbi baleset miatt feltorlódott járműsor végén álló személyautóba 2021. július 14-én. Az autó vezetője a balesetben megsérült, utasa a helyszínen meghalt. Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A bevételek növelése és a kiadások csökkentése érdekében vezet be új intézkedéseket ősztől a helyi közösségi közlekedési feladatokat ellátó, városi tulajdonú Tüke Busz Zrt. Pécsen – tájékoztatta a baranyai megyeszékhely önkormányzata az MTI-t.

Az Igazságügyi Minisztériumhoz fordult a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) a nyári táborokhoz kapcsolódó szülői panaszok miatt.