Baleset miatt több kilométeres a torlódás az M1-esen

Ez egy ilyen nap.

2021. december 16., 11:10

Szerző:

Budapest felé Komáromnál, a 85-ös kilométernél ütközött védőkorlátnak egy autó az M1-es autópályán. Bár a helyszínelést már befejezték, a torlódás továbbra is hatalmas, nyolc kilométeres kocsisorra kell számítaniuk az arra autózóknak. 

Az Útinform hírei szerint a 31-es főúton, Mende és Sülysáp között is baleset történt. Itt korábban három személyautó karambolozott  a 38-as kilométernél. A műszaki mentés még tart, a forgalom félpályán halad tovább, így jelentősen megnövekedett menetidővel kell számolniuk az arra haladóknak.

Az M3-as autópályán a főváros irányába a bagi és a gödöllői szakaszon, valamint az M0-ás autóúti csomóponttól befelé óriási a forgalom, de sokan autóznak a 10-es főúton az ürömi körforgalomnál is.

A 31-es főúton Mende és Sülysáp közelében, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtt baleset történt, a forgalmat helyszínelés lassítja.

Az M43-as autópályán a magyar-román határszakaszon, Csanádpalotánál 5 kilométeres a kilépésre váró kamionsor.

A 3-as főúton Hatvan átkelési szakaszán a 61-es és a 62-es kilométer közötti szakaszon burkolatjavítás miatt félpályás útlezárásra kell számítani.

A 84-es főúton Sümeg belterületén új körforgalmi csomópont épül a 22-es kilométernél. Félpályán halad a forgalom, a járműveket napközben jelzőőr irányítja.

Tegnap óta az M44-es autóút újabb 6 kilométeres szakaszát használhatják az arra utazók Tiszakürt és Lakitelek között, valamint az új Tisza-hídon is átkelhetnek a közlekedők.

(Kiemelt kép:  Halásztelek, 2021. március 29. Torlódás az M1-es autópályán. MTI/Mihádák Zoltán)

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.