Az oktatás nem pártpolitikai csatározások játszótere: elkészült a közös minimum - videó

2018. január 28., 18:56

Szerző:

„Legyen béke és szabadság az oktatásban! Legyen béke és szabadság az országban! Szabad oktatást! Szabad országot! Szabad választani" – így hangzott a Tanítanék! Mozgalom vasárnap délutáni demonstrációjának búcsúüzenete. A nyolc párt által közösen kidolgozott, elfogadott és szerdán alá is írt oktatási minimum új alapokra helyezheti az elmúlt évtizedekben pártpolitikai csatározások játszóterévé vált oktatásügyet.

 

13:46

Az elmúlt hónapok legfontosabb stratégiai társasjátéka a Gazdálkodj okosan!. Emlékszünk még, amikor rossz döntést hoztunk és kimaradtunk két körből? Sok család úgy érezheti, a kedvezményes benzinre jogosultak körének szűkítésével elvesztette a szerencsekártyáját és még a dobásból is kimaradt.

12:40

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka óta folyamatosan érkezik kőolaj Magyarországra is a Barátság kőolajvezetéken, miután a Mol átvállalta az orosz fél által fizetendő tranzitdíjat. A belföldi ellátás a néhány napos szünet ellenére nem volt veszélyben, hiszen Magyarország több hétre elegendő tartalékkal rendelkezik – közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM).