Az LMP nem vesz részt Orbán Viktor beiktatási ceremóniáján

2018. május 10., 12:36

Szerző:

„Ma lesz a miniszterelnök beiktatása a parlamentben. A ceremónián a kormányprogram vitájára nem fog sor kerülni, és nem csak azért, mert a Fidesz nem készített kormányprogramot, hanem azért is, mert

Orbán Viktor helyben elhangzó szavaira az ellenzék időt sem kap reagálni. Innentől kezdve az eseményt az LMP parlamenti frakciójával a Fidesz belügyének tekintjük

és azon nem veszünk részt. Magyarország megújulásáért dolgozunk, kitartóan és minden létező eszközzel!" – írta Facebook-oldalán Szél Bernadett társelnök.

Az LMP a minap örömmel vegyes büszkeséggel tudatta, hogy régi-új képviselői átvették parlamenti mandátumukat, a szükségesnél is bőségesebb muníciót adva azokna, akik szerint tisztességes ellenzéki párt nem ül be bohóckodni „Orbán magáncirkuszába". 

Fotó: Facebook/LMP

 

 

16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.