Az anya a gyanúsított a holtan talált sülysápi csecsemő halála miatt

2018. október 27., 17:11

Szerző:

Emberölés gyanúja miatt nyomoznak a rendőrök a holtan talált sülysápi csecsemő ügyében, őrizetbe vették a gyermek anyját – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

Az eddigi adatok alapján a Pest megyei rendőrök emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a gyermek 35 éves anyja ellen – olvasható a közleményben. A nyomozók őrizetbe vették a nőt, ellene a további eljárást szakértők bevonásával a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja.

A megyei rendőr-főkapitányság péntek este közölte, hogy holtan találtak egy négyhónapos gyermeket Sülysápon, egy családi házban péntek este, büntetőeljárásban vizsgálják az esetet.

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.