Autóbalesete miatt támadják Bereczki Zoltánt

A színész-műsorvezető szombat délután karambolozott, hátulról nekiment egy másik autó. Bár nem ő volt a hibás, a netes trollok mégis megtalálták.

2021. április 7., 07:35

Szerző:

Sem a színész, sem várandós párja nem sérült meg. Bár nem ő okozta az autóbalesetet, mégis azóta rengetegen támadják a neten, mondván, veszélybe sodorta kedvesét, Bata Évát.

„Ennek a balesetnek az elszenvedője vagyok, nem az okozója, minden híresztelés ellenére. Hátulról találtak el, ahogy megálltunk egy közlekedési helyzetben” – nyilatkozta a sztár.

„A következő történt: pár autóval előttünk elütöttek egy madarat. Nyilván az illető megijedt, fékezett egyet, a következő már nagyobbat fékezett, megállt a sor. Előttem is megállt egy autó, én is megálltam, és a mögöttem lévő vagy nem figyelt, vagy gyorsan jött, ezt nem is tisztáztuk, de nem is érdekes, mert hál’istennek senki sem sérült meg. Belénk szállt, bele tolt az előttünk lévő autóba, majd megjött még egy autó, így lett belőle egy négyes karambol” – mesélte a színművész, akinek mentőhelikopter szállította a párját a kórházba, ám hamarosan haza is engedték.

(Kiemelt kép: Bereczki Zoltán hivatalos oldala)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.