Autóbalesete miatt támadják Bereczki Zoltánt

A színész-műsorvezető szombat délután karambolozott, hátulról nekiment egy másik autó. Bár nem ő volt a hibás, a netes trollok mégis megtalálták.

2021. április 7., 07:35

Szerző:

Sem a színész, sem várandós párja nem sérült meg. Bár nem ő okozta az autóbalesetet, mégis azóta rengetegen támadják a neten, mondván, veszélybe sodorta kedvesét, Bata Évát.

„Ennek a balesetnek az elszenvedője vagyok, nem az okozója, minden híresztelés ellenére. Hátulról találtak el, ahogy megálltunk egy közlekedési helyzetben” – nyilatkozta a sztár.

„A következő történt: pár autóval előttünk elütöttek egy madarat. Nyilván az illető megijedt, fékezett egyet, a következő már nagyobbat fékezett, megállt a sor. Előttem is megállt egy autó, én is megálltam, és a mögöttem lévő vagy nem figyelt, vagy gyorsan jött, ezt nem is tisztáztuk, de nem is érdekes, mert hál’istennek senki sem sérült meg. Belénk szállt, bele tolt az előttünk lévő autóba, majd megjött még egy autó, így lett belőle egy négyes karambol” – mesélte a színművész, akinek mentőhelikopter szállította a párját a kórházba, ám hamarosan haza is engedték.

(Kiemelt kép: Bereczki Zoltán hivatalos oldala)