Két fiatal férfi halt meg abban az autóbalesetben, amelyről még nem tudni, hogy tavaly vagy már idén történt-e

2020. január 1., 17:00

Szerző:

Egy 21 és egy 24 éves férfi vesztette életét a 3405-os úton Püspökladány és Nádudvar között egy balesetben, amelyről csak egy, szerda dél körül arra közlekedő autós tett bejelentést - tájékoztatta a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

Domokos Jenő elmondta, a személygépkocsi eddig ismeretlen ok miatt, valamikor kedd este 6 óra és szerda 12 óra között letért az úttestről és árokba borult. A sofőr és utasa a helyszínen életét vesztette.

 

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.