Augusztusban visszatér Vona Gábor

2019. július 13., 13:43

Szerző:

A Jobbik volt elnöke ismét törvényjavaslatokat készítene – derül ki Magyar Hangnak adott interjújából.

A hetilap azt írja: Vona Gábor úgy tervezi, augusztusban kezd, az első lépés, hogy megnevez egy társadalmi problémát, illetve az arra adható esetleges válaszokat, megvalósítható lépéseket.

Erről egy-két hónapig folyó vitasorozatot indít, benne kerekasztal-beszélgetéssel, a vlogján külön adással, online eszmecserékkel. A vita végéhez közeledve pedig a tapasztalatok alapján konkrét törvényjavaslat készül – mondta a volt pártelnök a hetilapnak.

(A hvg.hu nyomán)

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.