Anyagyilkos rendőr múmiájára bukkantak Kisvárdán

2018. január 22., 10:24

Szerző:

Mumifikálódott holttestre bukkantak Kisvárdán, egy társasház egyik lakásában. A Blikk úgy tudj,a hogy a múmia egy volt rendőré.

A halottra a lakás tulajdonosa – az exrendőr egykori élettársa – bukkant rá. A holttest a házban élő lakók szerint akár több éve is ott lehetett már. Ám mivel a bejárati ajtót korábban újabbra cserélték, így a szag nem terjedt szét a lépcsőházban mindaddig, amíg az ajtót ki nem nyitották.

A bulvárlap információi szerint az elhunyt férfi B. Tamás, akit 2008 decemberében nyolc év börtönre ítéltek, amiért édesanyját egy húsbárddal kivégezte ugyanabban a lakásban, ahol a maradványait megtalálták.  Az anyagyilkos exzsaru akkor azt vallotta: tévézés közben vált egyre idegesebbé egy korábbi vita miatt édesanyjára, ezért nyúlt végül a bárdhoz.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.