A szegedi gyógyszerész megszállottja volt a meggyilkolt nőnek

A Blikk információi szerint a szegedi gyógyszerész megszállottan szerette a meggyilkolt nőt.

2021. június 22., 10:49

Szerző:

Újabb részletek derültek ki a szombati kettős gyilkosságról, amit Szeged belvárosában egy gyógyszerszerész követett el. A Blikk információi szerint a 28 éves V. D. Attila beleőrült, hogy hiába udvarolt az áldozatának, a nő nem viszonozta a dolgot. V. D. Attila még az egyetemen ismerte meg a nőt.

A lap szerint minden apró részletet kidolgozott a gyógyszerész, hogy a kettős gyilkosságot elkövesse. 

A gyilkos gyógyszerészen végül annyira eluralkodtak az indulatok, hogy eldöntötte: megöli a huszonéves nőt és párját. A lap úgy tudja, a férfi egy tervet is kiötlött: pár hete bérelt ki egy lakást a Petőfi Sándor sugárúton, hogy közel legyen hozzájuk.

A lap úgy tudja, a gyógyszerész végzettségű férfi hetekkel ezelőtt fegyvertartási engedélyt is kapott, egy vadászfegyverrel indult neki a költözésnek. V. D. Attila tettéről durva részletek derültek ki, a gyógyszerén szombaton a vadászpuskával lőtt rá a párra a II. emeleti lakásukban.

Mint kiderült,

a férfit kétszer is meglőtte a nőt, a haldoklás közben pedig brutálisan megerőszakolta.

Ahogy korábban megírtuk, rengeteg kivonult rendőr látványa ébresztette a szegedi lakosokat a Petőfi Sándor sugárúton, ahol egy huszonéves párt szombat este megölték,. A férfi és a nő holttestén másnap vasárnap találták meg.

Az emberöléssel egy 28 éves férfit gyanúsítottak, aki a gyilkosság után autóba szállt és elhagyta a várost. A rendőrség gőzerővel keresni kezdte, még aznap kiderült: a férfi feltehetően öngyilkos lett, holttestét a Szegedtől 114 kilométerre lévő Szanazugban helikopterrel találták meg. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Shutterstock)