A Momentum politikusa példát mutatott emberségből, amikor szolidaritását fejezte ki a DK-val, miután Gyurcsányéknak mindene leégett

2018. november 17., 19:46

Szerző:

– Megdöbbenve olvastam a Demokratikus Koalíció irodáit elpusztító tűzkatasztrófa hírét. Szerintem egy dolog van, ami egészen biztosan összeköti a magyar ellenzéki pártokat: és ez pedig a folyamatos spórolás, a költségek kicentizése, a hiánygazdálkodás. Mi a Momentumban gyakran olyan alapvető dilemmákkal küzdünk, hogy szórólapokat nyomtassunk, vagy Facebook-hirdetésekre költsünk. El sem tudom képzelni, mekkora sokkot okozhat most nekik az összes ingóságuk, számítógépeik, készleteik megsemmisülése. Óriási szerencse hogy személyi sérülés nem történt. Tiszta szívből kívánom a párt teljes közösségének azt, hogy minél hamarabb talpra tudjanak állni ebből a tragédiából!

A bejegyzést Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom politikusa, volt elnökségi tagja tette közzé a Facebook-oldalán azután, hogy teljesen leégett a DK és a Gyurcsány Ferenc vezette párt alapítványának központi irodája edig tisztázatlan körülmények között. Szombaton délután ugyanis kigyulladt az irodaház, ahol a DK országgyűlési képviselőinek, a DK-nak és a DK pártalapítványának az irodái vannak. A tüzet estére sikerült megfékezni, ám a kár jelentős, noha – és a DK ezt emelte ki közleményeiben – személyi sérülés szerencsére nem történt.

Cseh Kataliné az első szolidáris ellenzéki gesztus Gyurcsány pártja felé.

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.