A MÁV tízmillió forintot költ arra, hogy ne építhessenek bicikliutat a kétfarkúak

2018. augusztus 19., 21:40

Szerző:

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt számításai szerint csaknem tízmillió forintba kerülnek a MÁV-nak azok a biztonsági őrök, akik feladata megakadályozni, hogy a párt aktivistái (passzivistái) Rákosrendező mellett megépítsék a bicikliút vasúttársaság felügyelte területre eső szakaszát.  Mindössze száz méterről van szó, a helyi civil szervezetek és a biciklizők régi szívügyéről van szó, a kétfarkúak pedig július közepén jelezték, hogy ha összegyűl a pénz, akkor szívesen megépítik a bicikliutat. Augusztus 1-én neki is álltak volna a munkának, mert két nap alatt összegyűlt a szükséges 800 ezer forint, de – számolt be róla az Index – rendőrt hívtak rájuk, a MÁV pedig azóta is biztonsági őrökkel tartja távol őket.

 

A kétfarkúak ma a Facebookon azt írták, hogy megkérdezték a biztonsági őröket, akik azt mondták, decemberig van szerződésük a MÁV-val arra, hogy megvédjék a területet a bicikliút jelentette fenyegetéstől. Ez pedig napi négy emberrel, 12 órás műszakkal és 120 napos szerződéssel számolva 9 600 000 forint.

Gratulálunk.

Az MKKP ma a Facebook-oldalán jelezte azt is, hogy három napon belül le kell bontania azt az utasvárót, amelyet  Felcsút egyik buszmegállójában építettek az augusztus 12-i időközi polgármester-választás előtt. 

2023. március 23., 18:20

A Postás Szakszervezet és a Magyar Postások Érdekvédelmi Szövetsége szervezésében 19 vármegyéből 19 kézbesítő adott át petíciót a vállalat vezérigazgatójának, amelyben érdemi tárgyalást, elfogadható béremelési ajánlatot sürgetnek; a benyújtott petíciót a Magyar Posta vezérigazgatója átvette – közölte a Postás Szakszervezet csütörtökön.