A körözött érpataki expolgármester élőben közvetítette, ahogy feladja magát a rendőröknek

2018. június 20., 12:56

Szerző:

A Nyírbátori Rendőrkapitányság kedden adott ki körözést Érpatak volt polgármestere, a finoman szólva is különös modoráról és vezetési gyakorlatáról elhíresült Orosz Mihály Zoltán ellen becsületsértés miatt: valaki feljelentette.

Mint a Zoom észre vette, a szélsőjobbos politikus ma feladta magát az őt igazoltató rendőröknek, ezt pedig élőben közvetítette a Facebookon:

Orosz Mihály Zoltán március végén vesztette el Érpatak polgármesteri székét, miután az időközi választáson ellenfele, Nagy Imre Attiláné hatalmas fölénnyel legyőzte. Az időközi voksolást azért kellett megtartani, mert a képviselő-testület 2017. december 19-én feloszlatta magát, miután a működésképtelenségig megromlott a kapcsolat a testület és a szélsőséges polgármesterrel. Mivel a többség szerint milliókkal nem tudott elszámolni, a testület nem fogadta el a zárszámadást, így új költségvetést sem tudtak megszavazni.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.