A Fejér megyei hírportál már szállítja is a jó hírt a magyar egészségügy szárnyalásáról

2018. február 5., 16:48

Szerző:

Nem tudjuk, van-e összefüggés a Népszava hétvégén közölt értesülése, miszerint központi utasításra heti két pozitív kicsengésű médiamegjelenést kell prezentálniuk kórházukról az igazgatóknak, és a között, hogy ma nagy, vezető anyag jelent meg a FEOL-on „Fejér megyei kórház: A tartozásoktól a fejlődésig” címmel, mindenesetre az időzítés, hogy is fogalmazzunk, elképesztő, pláne ha azt nézzük, hogy aktualitást nem igazán sikerült felfedeznünk a cikkben. Ha csak  azt nem, hogy a kórház idén januárban volt (!) 117 éves.

Fotó: Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház/Facebook

Egy kis ízelítő:

„Nagy utat kellett bejárnia a székesfehérvári Szent György kórháznak ahhoz, hogy eljusson mai állapotába és a 21. század kihívásainak megfelelve folytassa fejlődését a 2020-ra kijelölt célok eléréséig. Történet az eladás rémétől és az adósságoktól az építkezésig.”

A hírnek ettől függetlenül nagyon örülünk, ha szeretnék, ide kattintva elolvashatják a sikertörténetet. A FEOL Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és milliárdos médiabirodalmához tartozik.

Szombaton a Népszava nyomán mi is megírtuk, hogy mivel túl sok a rossz hír az egészségügyről, a magyarországi kórházigazgatók utasítást kaptak heti két pozitív kicsengésű médiamegjelenésre. Azok az egészségügyi intézmények, amelyek nem képesek előállni ezzel a két hírrel, figyelmeztetésben részesítik. Az érintett kórházigazgatók elismerték, hogy kaptak ilyen feladatot, de nyilatkozni egyikük sem akart róla.

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.