Baleset történt a 67-es úton

Megcsúszott, majd a szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi Somogyaszalónál. A baleset után elterelik a forgalmat.

2023. április 29., 19:13

Szerző:

Megcsúszott, majd szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi a 67-es főúton Somogyaszalónál, ezért az utat teljes szélességében lezárták - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Azt írták: az 54-es kilométerszelvényénél történt balesetben egy másik jármű is érintett volt.

A kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és eltávolították az úttestre került szennyeződést; a beavatkozás idejére a forgalmat elterelik.

(Kiemelt kép: Illusztráció, fotó: 168.hu | Merész Márton)

Tegnap 21:02

Ráadásul hat egymást követő napot tölthetnénk otthon a karácsonyi héten a Gazdaságfejlesztési Minisztérium friss tervezete szerint. Lenne ugyanakkor három olyan szombat is, amikor dolgozni kellene.

Tegnap 20:46

Halálos motorbaleset történt a fővárosban a Gyáli úton hétfő délután, az utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták – tudatta a rendőrség a honlapján.

2023. május 29., 16:23

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, és látogatásának helyszíneiről folyamatosan beszámolt a közösségi oldalán. A „nem megfelelő nyilvános üzenetek” miatt a román külügy tiltakozott Magyarország bukaresti nagyköveténél. A Sándor-palota szerint a „román külügyminisztérium tiltakozása túlzó és indokolatlan”.