100 millióért árulja isztriai villáját Demszky Gábor

2019. január 18., 10:36

Szerző:

Demszky Gábor eladja az Isztriai-félszigeten fekvő Kusariban lévő villáját, az ingatlanért mintegy százmillió forintnak megfelelő horvát kunát vagy eurót szeretne kapni – írja a Magyar Idők.

Az ingatlanokkal foglalkozó honlapon szereplő hirdetés szerint a teljesen felújított, kőből épült ház légvonalban ötszáz méterre, úton mintegy három kilométerre fekszik az Adriai-tengertől, közvetlen rálátással a Kvarner-öbölre, Rijekára és Cres szigetére.

Az egykori főpolgármester 2002-ben ötmillió forintos áron vette meg az Abbáziától harminc kilométerre fekvő telket és a rajta lévő romos építményeket. A Városháza 2004-es közleménye szerint az öt épületből álló ingatlanegyüttesre családi kölcsönökből és ingatlaneladásokból jött össze a pénz, és az épületeket Demszky és akkori felesége négy barátjával közösen vásárolta meg. A Magyar Nemzetnek 2004 nyarán a helyszínen Demszky úgy nyilatkozott, hogy két balatoni házat adtak el, hogy az isztriai villát megépíthessék – emlékeztet a lap.

13:16

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

12:02

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.

2024. április 28., 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.