Pénzhoroszkóp: ez a 3 csillagjegy örülhet, mert hamarosan pénzt kap!

A következő 3 csillagjegy szülöttei arra számítsanak, hogy a most következő napokban pénzhez jutnak a pénzhoroszkóp szerint!

2023. november 9., 11:44

Szerző:

A pénzhoroszkóp friss előrejelzéséből emeltük ki ezúttal azt a 3 három csillagjegyet, amelyek szülötteinek a legkedvezőbbek a kilátások.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy igen fontos személytől, egy önnél idősebb nő irányából érkezik önhöz pénz a héten a csillagok szerint. Lehet, hogy nem pontosan ez a nő lesz az, akitől közvetlenül megkapja az összeget, de tudnia kell: a pénzmozgás hátterében ő áll. Könnyen lehet ráadásul, hogy ez se nem az első, se nem az utolsó ilyen alkalom.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas számára a pénzügyek és karrier tekintetében nagyon fontos és kedvező ez a mostani időszak, még az évvégi hajtás beindulása előtt. Bevétel, jobban jövedelmező pozíció, megbízás vagy feladatkör megszerzésének az ideje lehet ez, szóval vegye észre a kínálkozó alkalmat, tegye oda magát a munkában, és pénz áll majd a házhoz!

Bak (12.22.–01.19.)

Önnek van egy titokzatos vagy nem is annyira titokzatos jóakarója – akár tudja, kiről van szó, akár nem, az illető a horoszkóp szerint most készen áll arra, hogy önnek egy kis anyagi támogatást nyújtson, amennyiben ön ezt kéri vagy ő úgy érzi, hogy önnek szüksége van rá. Az is lehet, hogy nem készpénzben, hanem valami drága ajándék formájában fejezi majd ki az illető a jó szándékát.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Vergani Fotografia)