Napi horoszkóp, 2024. április 11.: A Kos kellemetlen helyzetbe kerül, a Baknak fordulat jön a magánéletében

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. április 10., 20:00

Szerző:

Kíváncsi rá, hogy mire számíthat csütörtökön? Olvassa el a napi horoszkópot, és minden kiderül! 

Kos (03.21.–04.19.)

Kellemetlen helyzetbe kerül egy barátja előtt, aminek az lesz az oka, hogy fél őszintének lenni. A helyzet az, hogy ennél az ügynél nincs más lehetősége, mert ha fáj is az igazság, akkor is jobban teszi, ha kimondja a saját maga és a barátja érdekében is.

Bika (04.20.–05.20.)

A munkahelyén kap egy remek lehetőséget, és különösen jól fog esni önnek, hogy a főnökének nem is fordult meg a fejében más lehetséges jelölt. Éljen ezzel az ajánlattal, hiszen szakmailag és emberileg is sokat fejlődhet, valamint egy igazi kalandban lesz része.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Rengeteg lesz a dráma a napjában, ugyanis a munkahelyén és a magánéletében sem csitulnak a kedélyek. A munkahelyi dolgot érdemes minél előbb megoldani, de otthon sem jó, ha állandóan feszültségre megy haza, ezért ha teheti, akkor inkább üljön le és beszéljen a párjával.

Rák (06.22.–07.22.)

Kikéri a véleményét a párja egy fontos dologban, ám utána jöhetnek a konfliktusok, ha az elképzeléseik nagyon eltérőek. Kezelje higgadtan a helyzetet, mert az is érthető, hogy a partnerének stresszes napjai vannak, így mindent nagyon a szívére vesz.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Igazi pénzesőre számíthat a mai napon. Nem akarja elhinni, hogy milyen szerencsés, ugyanis akár egy jelentősebb nyereményhez is juthat vagy éppen, ha vállalkozik, akkor a munkájában érheti jelentős anyagi siker, ami nagy hatással lesz az egész hónapjára.

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai nap arról fog szólni, hogy melyik tanulja azt, hogy jó a dolgokra sokszor várni kell. Egy közeli ismerőse szerencsére pont az útjába akad, és tőle is hasonló tanácsokat fog kapni, így már sokkal könnyebben kezeli majd az akadályokat, amelyekkel még szembe kell néznie a céljai elérése érdekében.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Kiegyensúlyozott és vidám napra számíthat, de a dicséretekből sem lesz hiány. A munkahelyén látják, milyen keményen dolgozik az elmúlt időszakban, így természetesen a felettesei is tudják, hogy hamarosan mindezt előléptetéssel és fizetésemeléssel kell jutalmazniuk.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Belekeveredik egy olyan ügybe, amihez nincs sok köze, mégis egy barátja miatt ön viheti el a balhét. Nincs mese, itt az ideje, hogy a sarkára álljon és meghúzza a határait, mert van az a pont, amikor már nem tűrhet tovább. Nehéz lesz, de semmiképp se viselje a következményeit más tetteinek.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Rengeteg mindenen aggódik feleslegesen az elmúlt napokban! Engedje el magát és a mai napon foglalkozzon saját magával egy kicsit: ha úgy érzi egyedül szeretne lenni akkor csináljon olyan programokat, amik feltöltik, ha pedig szociálisabbnak érzi magát, akkor keresse fel egy jó barátját!

Bak (12.22 - 01.19)

Hatalmas fordulat jön a magánéletében, amit már a mai napon is érzékelni fog. Ne féljen az ismeretlentől, vagy attól, hogy új embereket enged közel magához, mert higgye el hamarosan ön is meg mer majd nyílni mások előtt, és saját magát is jobban megismerheti.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Egy olyan szituációba keveredhet, ahol kényelmetlenül érzi magát. Azonban a lelke mélyén tudja, mi a megoldás. Jelezze, ha úgy érzi, hogy valami olyanba szeretnék belekeverni, amire ön egyáltalán nem vágyik és álljon ki saját magáért minden esetben.

Halak (02.19 - 03.20)

Csütörtökön akadályba ütközik azzal kapcsolatban, hogy határidőre kész legyen a teendőivel. Ha úgy érzi összecsaptak a felhők a feje fölött, ne féljen jelezni a felettesének és a munkatársainak, hogy egy kis időre van szüksége ahhoz, hogy összeszedje magát.

(Kiemelt kép: Shutterstock)