Napi horoszkóp, 2023. szeptember 15.: a Szűz számára kinyílik egy ablak, a Vízöntő izgalmas kihívást kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 14., 20:05

Szerző:

A pénteki napi horoszkóp olvasható alább. Nézze meg, önnem mit tartogat szeptember idusa!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy önhöz igen közel álló személlyel, jóbaráttal vagy családtaggal tölt el közös perceket, legyen az egy beszélgetés vagy utazás. Az illetőben csalódott már korábban, de ne adja fel a reményt, a kapcsolatot helyre lehet hozni!

Bika (04.20.–05.20.)

Meglepő felismerést fog hozni a mai napon az, hogy egészen személyesen szólítja meg önt valami, önmagára ismer valamiben, amit pedig elvileg a nagy tömegeknek szántak. Lehet valami egyszerre mindenkié, de közben személyesen csak az öné is? Figyelje meg, mit üzen ma önnek erről az univerzum!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Erkölcsi érzéke ma arra sarkallja, hogy kiálljon valami mellett, amit fontosnak, sőt, szinte szentnek tart. Kötelességének érzi, hogy így tegyen: ne hódoljon be, álljon ki az értékek mellett, amikben hisz!

Rák (06.22.–07.22.)

Az ön számára a tisztulás napja lehet ez a mai. Ehhez nem kell más, csak annyi, hogy bocsánatot kérjen attól, akit megbántott a közelmúltban, illetve jóvá tegyen egy hibát, amit vétett. Meglátja, a gesztusát értékelni fogja egy aranyszívű valaki, aki számít, és akit érdekel, hogy ön mit tesz.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Fura viszonyban találja magát egy önhöz igen közel álló személlyel: egy napon belül mélységekbe és magasságokba is eljut a kapcsolatuk. A dolog így egyszerre tud fájdalmas és izgalmas lenni, de a lényeg, hogy ne veszítse el önmagát az események hullámzása közepette, gyakorolja továbbra is azt, amit mindig is vallott!

Szűz (08.23.–09.22.)

Rettenetesen vágyik valamire (vagy valakire!), és ma nyílik ki az ablak, ami lehetővé tesz valamit, amit meg tud tenni hogy elérje a célját. A hétvégén már lehet, hogy túl késő lesz, ne várjon túl sokáig, hanem tegye meg az első lépést ma!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ez a nap fontos emlékeztetővel szolgál majd az ön számára arról, hogy egy kis élvezet mekkora kincs tud lenni. Nem kell habzsolnia az életet vagy hajhásznia az élvezeteket, de fogadja el élvezze, lássa, ízlelje meg a kicsi ajándékokat, amikkel az univerzum ma kedveskedik önnek!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ez a nap arra hívja a Skorpiót, hogy engedje át az irányítást. A mai napból a legtöbbet akkor tudja kihozni, ha engedi, hogy vigyék, szállítsák önt az események oda, ahova kell nekik – dőljön hátra nyugodtan, nem kell mindig mindent kontrollálni tudnia!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A barátaitól értesül egy olyan dologról, amit mások mondtak egy önt érintő ügyről, vagy esetleg közvetlenül önről. Nem könnyű így szembesülni egy véleménnyel, főleg azután, hogy ön sosem próbált titkot csinálni a szóban forgó kérdésből. Lépjen mindenesetre tovább az ügyön, hiszen van pozitív oldala ennek is: legalább most már tisztán lát.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan személlyel kerül ma kapcsolatba, aki első blikkre őszintének fog tűnni, de egy fontos dolgot tudnia kell az illetőről. Igazából nem a saját nevében beszél ő, valakit képviselni vagy megjeleníteni szeretne. Ettől függetlenül tévedés lenne azonnal rossz szándékot feltételeznie, lehet, hogy az illető azért fordul így önhöz, hogy megvédjen valakit.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Lesz olyan pillanata a napnak, amikor szinte vákuumban, üres térben érzi majd magát. Ne adja át magát azonban se az unalomnak, se a szorongásnak, mert ez a helyzet egy komoly lehetőséget hordoz magában: így könnyebben szembe tud nézni saját magával, megtalálhatja önmagát akár egy kis elmélyülés, vagy mozgás, tánc, sport révén. Kihívás lesz ez a mai nap, de érdemes megfelelnie erre a kihívásra.

Halak (02.19.–03.20.)

A mai nap szerencseszáma a Halak számára az 5-ös. Igen fontos személyre vagy eseményre emlékezteti önt majd ma ez a szám: lehet, hogy most még nem érti teljesen, de ahogy telik-múlik az idő és ön is tisztába kerül bizonyos eseményekkel, meg fogja.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ironika)

Horoszkóp