Napi horoszkóp, 2023. június 6.: a Bak számára a gyarapodás, a Halaknak a dupla gyógyulás napja ez

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. június 5., 20:02

Szerző:

Máris mutatjuk a keddi napi horoszkópot! Ha kíváncsi arra, mit üzennek önnek erre a napra a csillagok, olvasson tovább!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos számára az arany középúton folytatódik ez a hét. Sok mindenből lesz valamennyi, de semmiből sem túl sok. Nem lesz egyszerű nap, de túl nehéz sem, átél majd több különböző érzelmet vagy szituációt, de egyik sem ígérkezik extrémnek. Élvezze a biztonságot, amit az ilyen napok nyújtanak!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan helyzetet produkál majd a mai nap, amiben nem lesz könnyű eldöntenie, hogyan viselkedjen: az egyik lehetőség az egyik elvével ütközik össze, a másik egy másikkal. Nem könnyű néha közös nevezőre hozni az ember meggyőződéseit, de ez a nap segíthet abban, hogy rendszerezze gondolatait!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy idősebb, házas férfi kap nagy szerepet az Ikrek mai napjában. Legyen figyelmesen és őszintén jelen a szituációban, amikor ezzel a férfival kommunikál ma, mert fontos dolgok hangoznak majd el!

Rák (06.22.–07.22.)

Vegye jól szemügyre azt, ami felé ezen a napon fordul, ami körül ez a napja kering! Mert bár látótávolságon belül van az, ami annyira vonzza önt, egyelőre nem sikerül közelebb kerülnie hozzá a létezés titokzatos törvényei miatt. Ne siettesse a dolgokat, eljön majd mindennek a saját ideje.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A lassú víz mára mossa el a partot, ma lesz az a pont, amikor sok apró, önmagában értelmetlennek tűnő erőfeszítésnek hirtelen meglesz a következménye. Akár az sem kizárt, hogy ez a változás új korszakot nyit majd az ön életében.

Szűz (08.23.–09.22.)

Megrendítő, spirituális élményben lesz része a Szűznek, ráadásul pont egy ilyen átlagosnak tűnő hétköznapon, mint ez a kedd. Lesz, hogy önre irányul a reflektorfény, de olyan is, hogy egy félreeső sarokban találja magát. Vajon túl sokat árult el? Esetleg nem eleget? Bízzon, mert a nap végére megérkeznek a válaszok és minden a helyére kerül az ön lelkében.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy versenyben az ellenfelére csodálkozik ma rá a Mérleg. A versengés ugyanis ma olyan szituációt hoz, amelyben nem fog tudni nem arra gondolni, hogy vajon van-e értelme annak, hogy önök ketten egymás ellen küzdenek, és hogy miért és hogyan kerültek egyáltalán versenyhelyzetbe egymással.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Fogja fel úgy a mai napot, mintha egy hídon sétálna át egy nagy folyó felett! A reggeli ébredés az egyik hídfő, az esti lefekvés a másik. Látja maga alatt a víz sodrását, de nem kell aggódnia, mert önt nem viszi el az ár, akármilyen hatalmas és sebes is az a folyó.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A mai napon a leginkább egy csapat tagjaként tud előrehaladni, mert rendkívül inspirálólag hatnak önre a többiek, az ön körül állók-mozgók-dolgozók. És tudja meg: az ön energiái is ugyanennyire inspirálják a többieket, szóval ne fogja vissza magát, mutasson példát!

Bak (12.22.–01.19.)

Azt mutatja az ön számára a horoszkóp, hogy a mai nap a gyarapodás napja lesz. Ez vonatkozhat testi-lelki épülésre egyaránt, de az sem kizárt, hogy a vagyona (is) gyarapodik majd valamilyen módon ezen a napon.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai napon a szokásosnál több inger éri a Vízöntőt, és emiatt többfelé kalandozik el a figyelme, új, szokatlan irányokban indulnak el a gondolatai. Ez pozitív és negatív is tud lenni egyszerre: az előbbi azért, mert sokat tanulhat ezekből a kiruccanásokból önmagáról és a világról, az utóbbi viszont azért, mert a munkában nem feltétlenül előny, ha az ember nehezebben fókuszál a feladatra...

Halak (02.19.–03.20.)

Egy olyan nap ez a Halak számára, amikor minden, ami gyógyít, duplán gyógyít! Remek nap ez az egészsége számára, próbáljon minél inkább odafigyelni a megfelelő táplálkozásra, mozgásra és ne felejtse, pihenésre is. Ami jót tesz, az ezen a kedden az ön számára kétszeresen jót tesz, szóval használja ki a napot önmaga gondozására, gyógyítására!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Stock-enjoy)

Horoszkóp