Napi horoszkóp, 2023. január 6.: az Oroszlánnak egy kollégája furcsa jeleket küld, a Halaknak bonyolult napja van

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. január 5., 20:00

Szerző:

Végre itt a péntek! Mutatjuk, hogy mit ígér a napi horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)

Nem akarja elhinni, hogy egy kedves rokona, milyen őrült szituációkba keveredik, de közben öntől várja a megoldást. Nos, ideje megtanulnia, hogy nem oldhat meg mindig mindent mások helyett, mert könnyen áteshet a ló túloldalára és mások ki fogják használni a kedvességét. 

Bika (04.20.–05.20.)

Nem szeretné beismerni, de talán a munkahelyén most egy kollégájának van igaza azzal kapcsolatban, hogyan kellene megoldaniuk egy fontos feladatot. Nem szégyen belátni, hogy esetleg valaki másnak most jobb vagy egyszerűbb ötlete támadt.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Hihetetlen meglepetésben lesz része a mai napon, de az biztos, hogy remek hangulatba fog kerülni, így a hétvégén sem lesz oka panaszra. A jó hírt ossza meg a barátaival, ugyanis este akár belefér az ünneplés és a szórakozás is. 

Rák (06.22.–07.22.)

Ma már semmin sem kell aggódnia! Minden a legnagyobb rendben lesz és úgy fogja érezni,  hogy a dolgok végre visszakerültek a régi kerékvágásba. Látni fogja, hogy a családja és a barátai rengeteg támogatást nyújtanak önnek. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Furcsa jeleket fog kapni egy kollégájától, de elég nehéz lesz eldönteni, hogy flörtölésről van-e szó vagy sem. Nos, ha nem akar bizonytalanságban élni, a legjobb lesz, ha óvatosan rákérdez az illető szándékaira, mert a végén még nagy félreértések lehetnek belőle. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Úgy érzi, hogy a munkahelyén csak kihasználják és minden nehéz feladatot önre bíznak. Ha azt szeretné, hogy ez változzon, ideje a sarkára állnia és a felettesének is beszámolnia arról, amit tapasztal. A probléma csak akkor lesz megoldható, ha ön is tesz érte.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egész nap csörögni fog a telefonja és lassan az e-mailjei is megtelnek. Érthető, hogy pénteken már nincs arra beállítva, hogy minden feladattal ön foglalkozzon, de ha nyugodt hétvégét szeretne, akkor egy kicsit muszáj lesz odatennie magát. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy családtagjával fontos ügyeket kell megbeszélniük, ami nem csak önökre, de a többi rokonra is hatással lesz. Fontos, hogy ügyeljen arra, ne vitatkozzanak, hanem érveljenek és próbáljanak meg mindketten asszertívan kommunikálni egymás felé. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Tele van energiával, ami annak is lesz köszönhető, hogy a szerelmi életében minden stimmel. Ha párkapcsolatban él, akkor bizony ismét a rózsaszín felhős időszak jött el, ha pedig szingli akkor egy titokzatos idegen kelti fel a figyelmét. 

Bak (12.22.–01.19.)

Vigyázzon, hogy a munkahelyén, kivel mit oszt meg, mert olyasvalaki lehet a pletykafészek, akiről egyáltalán nem gondolná. Ha nem szeretné a titkait visszahallani az ebédszünetben, érdemes megfontolnia, hogy mit árul el és kinek. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Olyan ügyesen teljesít ma a munkahelyén, hogy a kollégái és a felettesei sem fognak majd szóhoz jutni. Élvezze ki a sikert, mert hamarosan a kemény munkának meglesz az eredménye és akár egy fizetésemelés vagy előléptetés is szóba kerülhet. 

Halak (02.19.–03.20.)

A párja valami olyanra akarja rávenni, amihez önnek egyáltalán nincs kedve, de ön szeretné elkerülni a veszekedést. Meg kell tanulnia, hogy egy jó kapcsolat alapja, ha nem csak ön, de a másik fél is hajlandó kompromisszumokat kötni. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp