Napi horoszkóp, 2023. január 24.: az Ikreknek a megérzéseire kell hallgatnia, a Nyilas beleszeret a kollégájába

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. január 23., 20:00

Szerző:

Kíváncsi rá, hogy mi vár önre a hét második napján? A napi horoszkóp szerint kedden sem fognak unatkozni a csillagjegyek! Mutatjuk, hogy mit ígér az asztrológia. 

Kos (03.21.–04.19.)

Egy kis pénz hullik az ölébe, de sajnos, amilyen könnyen jön, olyan könnyen el is megy, ha nem figyel oda. Vigyázzon, hogy maradjon belőle egy kis tartalék, mert még a héten nagy szüksége lehet a plusz bevételre. Csak ésszel költekezzen! 

Bika (04.20.–05.20.)

A kemény munkának látni fogja a gyümölcsét! Remek hírt fog kapni a munkahelyén, valamint egy új kollégájával hamar meg fogják találni a közös hangot és egymás segítségére lesznek. Ez a csapatmunka a jövőben még nagyobb sikereket hozhat el önnek. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Fontos, hogy ma a megérzéseire hallgasson, mert ha nem így tesz, csúnyán megégetheti magát. Kiderül, hogy egy barátjának egyáltalán nem egyenesek a szándékai ön felé, könnyen lehet, hogy titkon az a célja, hogy ártson önnek. Figyeljen oda!

Rák (06.22.–07.22.)

Örömteli napja lesz! A párjával sikerül tisztázniuk a múltbeli nézeteltéréseket és végre tiszta lappal folytathatják a párkapcsolatukat. Ha szingli, akkor is esélyes, hogy a mai napon találkozik valakivel, aki fontos szerepet fog játszani az életében. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egészségügyileg nincs a toppon, de ez annak is köszönhető, hogy egy kicsit túlvállalta magát az elmúlt időszakban. Érdemes lenne a mai napon kicsit visszavenni a tempóból és tényleg csak a kötelező feladatait ellátni, de ha úgy érzi, hogy nagyon nincs jól, ideje jelezni a főnökének! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy fontos baráti kapcsolata nagyon bizonytalanná válik a mai napon, ugyanis mindketten megsértődnek a másikra. Nos, a legjobb lesz, ha leülnek és átbeszélik a dolgokat, de fontos, hogy őszintén kommunikáljanak egymással, különben semmi értelme nem lesz az egésznek.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma csak az új céljai foglalkoztatják! A jó hír, hogy olyan tapasztalásban lesz ma része, ami még inkább hozzájárul ahhoz, hogy közelebb kerüljön az álmaihoz. Segítséget is fog kapni, de fontos megjegyeznie, hogy a kitartására még mindig nagyon nagy szükség lesz. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy rossz élményből ma nagyon sokat fog tanulni, de emlékeznie kell arról, hogy ne az ilyen tapasztalatok határozzák meg. Lesz ma valaki, aki csúnyán beletiporhat a lelki világába, de nem ér annyit, hogy az önbizalma sérüljön miatta. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Különös érzéseket kezd el táplálni egy kollégája iránt, de ön sem lesz közömbös a másik fél számára. Ügyeljenek arra, hogy a románc ne a munkahelyükön bontakozzon ki, mert nem biztos, hogy mások jó szemmel nézik, ahogy önök egymásra találnak.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy régi szerelem újra felbukkanhat az életében, ami először nagyon váratlanul fogja érni, de utána már inkább izgatott lesz. Kettőjükön múlik, hogy ezúttal működhet-e a kapcsolat, de ha úgy érzi, hogy újra falakba ütköznek, talán érdemes inkább elengedni. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nehéz helyzetbe kerül a munkahelyén és azt várja öntől mindenki, hogy azonnal hozzon meg egy fontos döntést. Időre van szüksége? Kérjen! Nem várhatják el mások, hogy ön mindig a helyzet magaslatán legyen, megérdemli ön is, hogy átgondolhassa a lehetőségeit. 

Halak (02.19.–03.20.)

Ma végre lesz ideje arra, hogy egy kicsit saját magával is foglalkozzon, így könnyen megvan az esély rá, hogy talál egy olyan hobbit, ami idővel akár pénzkereseti lehetőség is lehet. A barátainak szintén szükségük van egy kis motivációra, hogy elővegyék a kreatív énjüket, segítsen nekik!

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp