Napi horoszkóp, 2023. január 10.: a Skorpió lehetőséget kap, az Oroszlánnak elismerésben lesz része

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. január 9., 20:02

Szerző:

Íme a napi horoszkóp erre a januári, enyhe, mégis rosszidős keddre! Keresse ki a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzen önnek mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Bármilyen terve vagy ötlete is van, senkivel se ossza meg a munkahelyén, még azokkal se, akikben úgy gondolja, hogy megbízhat. Addig tartsa magában, amíg biztos nem lesz, különben bárki lenyúlhatja!

Bika (04.20.–05.20.)

Az az érzés kerülgetheti ma a Bak csillagjegy szülötteit, hogy mindenki őket figyeli, mintha mindenki róluk beszélne, összesúgnának a hátuk mögött. Valószínűleg semmi ilyesmiről nincs szó, csak ma paranoiásabb a kelleténél. Ha így érez, próbáljon meg egy kicsit lelazulni és nem másokkal foglalkozni!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Szuperül néz ki, tényleg bomba formában van, de előfordulhat, hogy mégsem érzi magát így, sőt inkább elégedetlen a külsejével. Ez azzal lehet összefüggésben, hogy nem találja a helyét ott, ahol van. Szerencsére ez az érzés holnapra már elmúlik, addigra minden a helyére kerül, szóval könnyen békét fog tudni kötni saját magával!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy feladaton dolgozik már jó ideje, de lassan kezd alábbhagyni a lelkesedése és a kreativitása is csökken. Jót tenne egy kis szünet, hogy hatékonyabb legyen! Ha elengedi és nem akar görcsösen haladni vele, olyan inspirációk érhetik, amiktől újra visszatér a kedve, és jó ötletei támadnak.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Már reggel megcsúszik, ennek köszönhetően egész nap csak rohan, ráadásul így még az esti programját is kicsit el kell tolnia, hogy utolérje magát. De ne aggódjon emiatt, mert cserébe óriási elismerésben lesz része a munkahelyén!

Szűz (08.23.–09.22.)

Rendben van, hogy megfogadta, hogy idén jobban odafigyel a kiadásaira, de azért nem kell mindent megvonnia magától! Jutalmazza meg magát a mai napon, mert ha ma gyógyítja önmagát egy kis önszeretettel, annak háromszoros hatása lesz!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Az egyik közeli barátjával az utóbbi időben kissé elhanyagolták egymást, és az illető most már kezd hiányozni önnek. Tegye félre a sértődöttséget, biztosan neki is ezer dolga van, ahogy önnek is! Inkább írjon rá, örülni fog neki és ön is jobban érzi majd magát.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan lehetőséget kaphat, amit ha elfogad, az nagyban megváltoztatná az életét, ön mégsincs annyira oda érte. Ha nem teljesen biztos a dologban, inkább mondjon nemet, persze ne azonnal, aludjon rá párat!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Olyan emberek megjegyzésein rágja magát, akik igazából nem is állnak közel önhöz, de még csak szakmailag se néz fel rájuk. Biztos, hogy érdemes így is foglalkozni velük, ráadásul ennyit?

Bak (12.22.–01.19.)

Minden pici részletek jelentősége lesz ma, ezért figyeljen oda mindenre! A precizitás nem kifejezetten az erőssége, de ha kell, kivételesen ellenőrizze le kétszer-háromszor is a munkát, amit kiad a kezei közül!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma egy teljesen új oldaláról ismerheti meg a párját vagy egy önhöz különösen közel álló más személyt. Kiderülhet az illetőről, hogy sokkal érzékenyebb, mint gondolta! Neki ez valószínűleg kényelmetlen, pedig ettől csak még szimpatikusabbnak, szerethetőbbnek találja. Ezt mondja is el neki!

Halak (02.19.–03.20.)

Lehangoltan és kedvetlenül indulhat ez a nap a Halak csillagjegyűeknek. Lehet, hogy nem is tudná pontosan megmondani, hogy mi a baj. Mindez nem is számít, délután ugyanis olyan jó hírt kap, ami feldobja a napját, sőt az egész hetét, mivel nagyon-nagyon régóta várt már erre!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Nina Buday)

Horoszkóp