Napi horoszkóp, 2022. szeptember 28.: az Oroszlánhoz érkezik valaki a múltból, a Skorpióról példát vesznek mások

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. szeptember 27., 20:03

Szerző:

A munkahét közepéhez értünk, íme a szerdai napi horoszkóp! Alább találja, milyen üzenettel szolgál önnek az asztrológia erre a napra, és aztán várjuk vissza önt holnap is a 168.hu-n, ahol az aktuális hírek mellé mindig talál friss előrejelzést a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

A nap folyamán lesz egy pont, amikor úgy érezheti, hogy szerencsétlen események sorozatát kell elszenvednie, de ne ítélkezzen túl korán! Hamarosan történik valami, ami rengeteg dolgot teljesen más megvilágításba helyez, így át kell majd értékelnie azt is, amire addig szerencsétlenségként gondolt.

Bika (04.20.–05.20.)

Úgy érzi, ez a szerda megint egy olyan szerepbe kényszeríti önt, amit már sokszor eljátszott és kicsit kezd unni. De ne keressen kibúvókat, mert pont ma van az a nap, amikor, ha tényleg odateszi magát, rengeteg újdonságot találhat ebben az önre olyan sokszor leosztódó szerepben, ráadásul és nagy sikereket is elérhet.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Úgy érzi, igaztalanul ítélik meg önt: ma is szembesül vele, hogy van egy önről kialakult kép bizonyos emberekben, és ez akkor sem inog meg, ha ön egyáltalán nem úgy viselkedik, hogy az abba a képbe beleillene. Éppen ezért ebből a napból akkor tudja a legtöbbet kihozni, ha nem figyel arra, mit gondolnak vagy mondanak a többiek, hanem adja saját magát őszintén – úgy, ahogy jön.

Rák (06.22.–07.22.)

Ennek a napnak az összes érzelme, reménye, nosztalgiája az estében koncentrálódik majd. Próbáljon meg ekkor félretenni egy pár percet egy kis elmélyülésre, meglátja, milyen sokat számít, ha ma befelé figyel egy kicsit estefelé, és helyükre rakja magában a nap élményeit. Meg fog lepődni, milyen rajzolatot ad majd ki a kirakós játék!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ezt a napot az Oroszlán csillagjegyben születettek számára egy, a múltból felmerülő, az ellenkező nemhez tartozó személy teszi különlegessé. Ez a valaki több közül lett az egy, és most újból érezheti a jelenlétét. De vajon ő még mindig ugyanaz az ember, mint akkor? És ön?

Szűz (08.23.–09.22.)

Jó ideje van már önben egy erős gyanú vagy kétely – ezen a napon végre beigazolódik, hogy igaza volt-e. Figyelje majd meg önmagát, hogyan reagál az igazság pillanatára! Most, hogy tudja, most végre jobb lett?

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai nap nagy tanulsága: gyönyörű érzés, ha az embert szereti valaki, de a legnagyobb ajándék mégsem az, hogy az embert szeretik, hanem az, hogy szerethet valakit. Keresse ma fel ezt a helyet szíve legbelsejében!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió csillagjegyűek számára a tanár és példakép szerepét jelzi előre a horoszkóp erre a napra. Talán ön nincs is tisztában vele, hogy van, aki öntől tanul el-meg rengeteg dolgot, és a mai nappal egy újabb lehetőség érkezik el, hogy valami fontosat átadjon az illetőnek.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A mai nap egy furcsa eseménye arra készteti, hogy átgondolja a viszonyát ehhez a (poszt)modern, minden ízében a technológia által vezérelt világhoz. Mindenre van egy app, van egy algoritmus, van egy mesterséges intelligencia, amelyik már önnél jobban tudja, hogy ön mire vágyik. A mai nap figyelmezteti önt arra, hogy mennyire fontos, hogy ebben a világban is megtaláljuk az emberit, a lelket, a maradandót, a végtelent.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy nagy átalakulásnak, sőt, átalakításnak lesz a tanúja, hiszen egy olyan változásról van szó, amit nagyon is irányít valaki egy cél érdekében. De bármilyen látványos is ez az átalakítás, ne feledkezzen meg róla, hogy a legfontosabb változás ezzel párhuzamosan nem külső, hanem belső.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan folyamatban-eseménysorban van benne, aminek siettetni szeretné a végét, nem akarja már egyesével számolni az órákat, a napokat... A mai nap arra hívja meg önt, hogy becsülje meg az időt: a múltat is, de azt is, ami most itt a jelenben megadatik. Használja ki, élje át, legyen ott a jelenben, még akkor is, ha a jövő néha sokkal vonzóbbnak tűnik!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy cselekedete meghozza az ön által szándékolt következményt – de nem csak azt; más következményei is lesznek, amire ön addig nem is gondolt. Néha az ember olyan elszigeteltnek érzi magát, de az ilyen napok, mint a mai, figyelmeztetnek arra, hogy amit ön tesz, az kihatással van a világra és a benne élő többi emberre.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Kokulina)

Horoszkóp