Napi horoszkóp, 2022. október 14.: az Oroszlán megtalál valakit, a Nyilas egy negatívat pozitívba fordíthat

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. október 13., 20:05

Szerző:

Hurrá, itt a péntek, a friss napi horoszkópot találja alább! Holnap is térjen hozzánk vissza a hétvégi horoszkópért, és ahogy szoktunk, más asztrológia összeállításokkal is jelenkezünk majd a hétvége során.

Kos (03.21.–04.19.)

Egy idealizált mintát követ ma, és jól teszi, mert a jó példából rengeteget tanulhat, sok mindent megvalósíthat, átalakíthatja életét, tehet egy lépést előre. Persze vakon követni bármit igen kockázatos, szóval érdemes legalább azon elgondolkodnia, hogy az ön előtt látott példa minden vonatkozásban alkalmazható-e az ön életére-élethelyzetére.

Bika (04.20.–05.20.)

Az ősz van, és a mai nap hatalmas erőkkel próbálja az ön figyelmét az elmúlás felé fordítani. Nem véletlenül mutat most errefelé az univerzum ujja, egy roppant fontos és egyáltalán nem félelmetes leckét tanulhat most meg, ha kihasználja az alkalmat, és követi az irányt, amerre az egymástól függetlennek tűnő események sodorják ma önt és gondolatait.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma mondani fog valamit, ami nagy hatással lesz az azt befogadó személyre. Az illető fejében sokáig megmarad majd az ön hangja, szóval figyeljen oda, hogy hogyan és mikor és kinek mit mond, mert ma egy olyan nap van, hogy mégsem száll el olyan könnyen a szó.

Rák (06.22.–07.22.)

Vajon elég erős önben az akarás? A vágy? A szeretet? Ezekre a kérdésekre ad egy választ a mai nap, de ne felejtse, ez a válasz csak a mostani helyzetre, erre a pillanatra szól. Dolgozzon rajta, imádkozzon érte, maradjon benne!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Figyeljen az álmaira, sőt, napközbeni önkéntelen gondolataira is! Ezek a képek-érzések vezethetik el ma oda, hogy megtaláljon valami fontosat, amit elvesztett, de újra az öné lehet!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ünnepi hangulatot, ünneplésre okot jelez előre a Szűz csillagjegyűeknek a horoszkóp. Koccintson, mert lesz mire! A jóra, a tisztaságra, az alkalomra, a szabadságra!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Rengeteg feszültség gyülemlett fel önben, és végre ez a nap biztosít egy lehetőséget, hogy ezt kiadja magából egy konstruktív módon. Mozgás, sport, tánc, játék, alkotás – ezekkel például mind le lehet vezetni ezeket az energiákat, és most önre szinte terápiás hatása lehet ezeknek.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy jóakaró és egy rosszakaró is megkörnyékezi most önt. Könnyen lehet, hogy csak utólag fogja felismerni őket, de ne csüggedjen, bízzon saját megérzéseiben, az ösztönei arra vezetik önt, amerre mennie kell.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Valaki irigy önre, még ő ha nem is mutatja ki ezt, vagy ön nem észleli a dolgot. De ha észleli is, jobb, ha tudja, hogy az illető érzései-gondolatai önre semmilyen hatással nem lehetnek, a negatív energiák nem érnek el önig. Sőt, a dolgot pozitívba is fordíthatja, ha hálát ad azért az örömért, szeretetért és szerencséért, amiért önt valaki irigyelheti.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy éles váltást fog tartalmazni a nap: egy esemény hatására hirtelen rengeteg minden megváltozik. Olyan lesz, mintha egy álomból ébredne fel vagy egy új kontinensre érkezett volna. Érdemes megfigyelnie, mi az, ami viszont mégis állandó maradt, ugyanolyan volt előtte és utána is.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy szerető női alak vigyáz önre ezen a mai napon. Tudat alatt azt követi ma, ahova ő megy, sőt, lehet, hogy tudatosan is. Hagyja, hogy a belőle érkező pozitív kisugárzás átitassa az egész napot, az ön egész lényét!

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak csillagjegyben születettek számára azt jelzi mára a horoszkóp, hogy a szexualitás különösen erős hajtóerő lesz bennük ezen a napon. Ez a késztetés izgalmas és gyönyörű helyekre is elviheti önt, de muszáj kordában tartania, mert kockázatokat és veszélyeket rejthet magában, ha teljesen átadja magát a vágyaknak.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Elizaveta Starkova)

Horoszkóp