Napi horoszkóp, 2022. november 8.: az Oroszlán rájön a megoldásra, a Bak lelkifröccsben részesül

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. november 7., 20:02

Szerző:

A keddi napi horoszkópot találja alább. Ha kíváncsi, mi az asztrológia üzenete önnek erre a napra, görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez!

Kos (03.21.–04.19.)

Ritkán fordul elő az ilyesmi, de amennyiben nincs kellőképpen leterhelve, ne lógassa a lábát, hanem kérjen plusz feladatokat, segítsen a kollégáinak, lessen bele más munkafolyamatokba! A lényeg, hogy a főnöke lássa, mennyire szorgalmas, segítőkész és elhivatott.

Bika (04.20.–05.20.)

Vidám és könnyed hangulatban van, de vigyázz, ne vegye túlságosan lazán veszi a feladatokat és a határidőket! A saját idejét persze úgy osztja be, ahogy jól esik, de a kollégáit azért ne hátráltassa!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A munkahelyén épp minden rendben, de a magánéletében van valami, ami alaposan összekuszálódott mostanában! A mai napot szánja arra, hogy rendezze ezt a viszonyt, mert most lehetősége nyílik erre.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rákok számára ez a nap nem a munkáról, hanem az érzelmekről fog szólni. Romantikus és szenvedélyes hangulatban vannak mindketten a párjával, és minden percet ki is használnak, hogy beszéljenek vagy együtt legyenek.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nem tud dönteni egy kérdésben, és ez már hosszú ideje húzódik. Ma viszont hirtelen a semmiből eszébe jut a megoldás és végre megkönnyebbül.

Szűz (08.23.–09.22.)

Laza, nyugis napra számít, de hamar a nyakába szakad egy rakás feladat, és nem hogy pihenni, de még ebédelni is alig lesz ideje. Jó hír viszont, hogy olyan feladatok is vannak közte, amiket élvez és/vagy amikből rengeteget tanulhat!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy társával, partnerével ma valahogy semmiben sem értenek egyet, teljesen másképp látják az eseményeket, de még a jövőjüket is. Azért ne vonjon le messzemenő következtetéseket egyetlen rossz napból!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Csapatban lehet ma a legeredményesebb, ezért igyekezzen ma különösen olyan emberekkel körülvenni magát, akikkel könnyen megértik egymást. Készüljön arra, hogy könnyen lehet, hogy rengeteg kompromisszumot kell majd kötnie a siker érdekében.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Rengeteget tett az elmúlt időben a munkahelyéért, és ma végre el is ismerik a munkáját, ráadásul mindenki előtt. Az is előfordulhat, hogy bónuszt kap vagy fizetésemelést.

Bak (12.22.–01.19.)

Talán nem is gondolja, hogy szüksége van rá, de kap egy jó kis lelkifröccsöt, ami annyira feltölti érzelmileg, hogy kitart egész napra, sőt egész hétre.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Rengeteget dolgozott mostanában, de úgy tűnik, más aratja le ön helyett a babérokat. Akármilyen kellemetlen is ez a számára, álljon ki magáért, a saját teljesítménye mellett.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy perc nyugta sem volt az utóbbi időben, mindig volt valaki ön körül. Rá férne már önre néhány óra egyedüllét, befelé figyelés, hogy kipihenhesse az elmúlt heteket és végre egy kicsit csakis önmagával foglalkozhasson. 

(Kiemelt kép: Shutterstock/Akasha)