Napi horoszkóp, 2022. november 23.: az Ikrek új dologba kezdhet, a Bak üzenete messzire elér

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. november 22., 20:03

Szerző:

Alább mutatjuk a friss  napi horoszkópot, ez a szerdai! Ha kíváncsi, milyen napja lesz, olvassa el az asztrológia önnek szóló üzenetét!

Kos (03.21.–04.19.)

Egyre inkább közeleg valami, amit a legszívesebben megúszna, de vigyázzon, mert ha ágál a dolog ellen, csak azt éri el, hogy elősegíti annak bekövetkezését! Hagyja inkább, hogy a dolgok a saját medrükben folydogáljanak, jöjjön, aminek jönnie kell, aztán lehet, hogy meglepi majd önt az univerzum valamivel!

Bika (04.20.–05.20.)

Két tűz közé kerül: ugyanabban a helyzetben más személyek mást várnak el öntől. Egyszerűen vannak ilyen helyzetek: nem tud mindenkinek egyszerre a kedvére tenni. Rá van kényszerítve, hogy magába mélyedjen egy kicsit, és végiggondolja, hogy kire érdemesebb hallgatnia. Ha ez kellett ahhoz, hogy végre odafigyeljen a szívére, a legmélyebb belső meggyőződésére, akkor már megérte!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan ötlete lesz ma, amiről érdemes beszélnie másoknak is, mert érdekelheti őket! Amint érzi az isteni szikrát és a lelkesedést, indítsa be a dolgot, vonjon be másikat, ez a nap az újdonságoknak, az új kezdeteknek kedvez!

Rák (06.22.–07.22.)

Két oldalról is keresik az ön kegyeit, nem mindennapi helyzet ez! A legjobban teszi, ha egyelőre nem kötelezi el magát, ismerkedjen meg egy kicsit jobban mindkét oldallal!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy kötelessége teljesítésére elkísérheti valaki. Fogadja el az illető felajánlkozását, ha ketten mennek, abból több is kisülhet, mint a feladat egyszerű letudása. Két legyet üthetnek egy csapásra.

Szűz (08.23.–09.22.)

Két választási lehetőség van, és frusztráló, hogy úgy érzi, egyik sem 100%-ig az öné. Egy kicsit ide is húz a szíve, egy kicsit oda is: próbálja meg megmagyarázni, hogy a világot nem lehet ilyen egyszerűen két félre osztani!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Valaki kér öntől egy szívességet, és jól teszi, ha most igent mond, annak ellenére, hogy ha erre most teljesíti, amire kérik, akkor a legközelebb még nehezebb lesz nemet mondania.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy vitába keveredik, de vegye észre: nem feltétlenül abból lett a konfliktus, hogy ön mit mondott, hanem abból, ahogyan mondta. Ha megpróbálnak egy kicsit lehiggadni, aztán újra nekifutni a témának, könnyen kibékülhetnek!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nem jut egyről a kettőre egy feladattal. Természetesen akkor sem dől össze a világ, ha sosem készül el ez a dolog, de ma lehetősége nyílik segítséget igénybe venni. Szánja rá az energiát, lássanak neki ketten, ebből még több is kisülhet, mint gondolná!

Bak (12.22.–01.19.)

Az ön üzenete eljut valakihez, akiről nem is gondolta volna. Különleges élmény lesz megtapasztalni, hogy őhozzá is elérkezhet az ön mondanivalója, ez az illető is meglátja önt, sőt, válaszol is.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A halogatás a nap nagy mumusa: valahogy egész nap mindig minden sokkal érdekesebbnek fog tűnni annál, mint amit éppen csinálnia kéne. Ha kényszeríteni próbálja magát, valószínűleg nem fog működni. Vagy hagyja ott az egészet egy rövid időre, tartson egy kis szünetet és térjen vissza, vagy próbáljon meg bevonni valakit, hátha kettesben egyszerűbb lesz koncentrálni!

Halak (02.19.–03.20.)

Régóta benne van valamiben, ami annak idején elindult valaminek, és ma jutott el odáig, hogy már tényleg rá sem lehet ismerni arra, hogy eredetileg minek szánták. Marad azért így is? Az most már biztos, hogy az eredeti tervekhez nem lehet többet visszatérni.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Andrei Stepanov)

Horoszkóp