Napi horoszkóp, 2022. november 17.: az Oroszlán a párjával vitázik, a Bak megkapja élete ajánlatát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. november 16., 20:00

Szerző:

Újabb nap, újabb napi horoszkóp! A hét csütörtöki napján sem fognak unatkozni a csillagjegyek, ugyanis az asztrológia üzenete szerint bőven lesz részük izgalmakban, munkahelyi gondokban és örömökben, valamint a magánéletükben is változások állnak be. Mutatjuk!

Kos (03.21.–04.19.)

Nehéz szívvel, de ma egy barátjától vagy kollégájától búcsút kell vennie. Ne búslakodjon, mert ez még nem jelenti azt, hogy a barátságuknak is vége szakad, csupán az élet most más irányba sodorja önöket. Az utolsó napot még töltsék együtt! 

Bika (04.20.–05.20.)

Rossz érzéssel tölti el, hogy a párja nem figyel önre eléggé. A helyzet az, hogy amíg nem áll a sarkára és mondja el, hogy érez, a partnere nem fogja tudni, hogy mit csinált rosszul, mert valószínűleg nem szándékosan ennyire figyelmetlen. Beszéljék meg! 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma sok problémába ütközik, de szerencsére egy barátja vagy rokona mindenben ön fog mellett állni, így hosszú órák helyett, pikk-pakk befejezik majd a kötelező teendőket. Ne felejtse el meghálálni a kedves illetőnek, hogy mindenben ott van ön mellett! 

Rák (06.22.–07.22.)

Nehezen indul a reggel, az álmossága miatt még akár a munkahelyéről is elkéshet, amit a felettese nem fog jó szemmel nézni. A szerencse az, hogy délután egy olyan projekt kerül a kezébe, amit önnél senki sem tudna jobban megcsinálni, úgyhogy a nap zárása biztosan jobb lesz, mint a kezdete. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A párja megjegyzést tesz önre, amit nehezen tud kiheverni, emiatt pedig még többet vitázhatnak. A legjobb lesz, ha egy kicsit inkább külön időt töltenek, hogy mindketten átgondolhassák, mi az, ami az elmúlt napokban kettejük között félrement. Ne aggódjon, van visszaút! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma akár a sok munka miatt ideges is lehetne, de szerencsére tudja, hogy a stresszből semmi előnye nem fog származni. A higgadtságát a kollégái is értékelni fogják, valamint azt fogják látni, hogy ön a leghajmeresztőbb helyzetekben sem kizökkenthető. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy titokzatos idegen kelti fel az érdeklődését, akivel hamarosan komoly beszélgetésbe kezdhetnek. Azt egyelőre önnek kell eldöntenie, hogy ez csupán egy futó románc lesz, vagy esetleg egy komoly kapcsolat is kialakulhat belőle? Az biztos, hogy a másik félnek az utóbbi sem lenne ellenére. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A munkahelyén ma nagy lesz a feszültség, de szerencsére ön a nagy vitából kimarad. Ne álljon senkinek sem az oldalára, mert abból nem jöhet ki jól, a legjobb lesz ha pártatlan marad és kivárja a nap végét. A délutánt szánja arra, hogy rendet tesz az otthonában. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy családtagjának segítségre van szüksége, de ön ma úgy érzi, hogy csak pihenésre vágyik. Gondolja át, hogy az illető, milyen sokszor volt ott önnek, ha baj volt. Higgye el, hogy együtt képesek lesznek megoldani ezt is, valamint még közelebb is kerülhetnek egymáshoz. 

Bak (12.22.–01.19.)

Remek hírt fog kapni! Végre egy olyan ajánlatról lesz szó, ami az egész karrierjére hatással lesz, pozitív irányban. Természetesen olyan izgatott lesz, hogy alig várja, hogy mindenkinek elmondja. Vigyázzon, hogy ne kerüljön olyan ember fülébe az információ, aki rosszat akar önnek. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai napon szerencsére a munkában nyugalomra számíthat, valamint a magánéletében is minden rendeződni látszik. A párja egy olyan ajándékkal lepheti meg, amire már régóta vágyott. Az estét töltsék együtt, mindkettőjükre ráfér a pihenés és egy jó beszélgetés. 

Halak (02.19.–03.20.)

Ma a legjobbkor lesz a legjobb helyen! Egy olyan élményben lesz része, amire sokáig emlékezni fog, és meghatározó lesz az elkövetkezendő hetekre is. Egy olyan tapasztalatszerzés lesz, ami segít ráébreszteni arra, hogy mindig van hova fejlődni. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

 

 

 

 

Horoszkóp