Napi horoszkóp, 2022. június 15.: a Bika fantasztikus napnak örülhet, a Vízöntőt meglepetés éri

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. június 15., 00:03

Szerző:

Önnek mit üzen mára az asztrológia? Ha kíváncsi, keresse ki a születésének megfelelő csillagjegyet, és olvassa el alább a mai napi horoszkópot! Ha ön nem hisz különösebben a horoszkópban, akkor is érdemes elolvasnia, mi áll alább az ön csillagjegyénél, hiszen ez az egy-egy gondolat mindenkinek útmutatót adhat a naphoz. És ne feledje: egész héten minden reggel friss horoszkóppal várjuk önt a 168.hu-n!

Kos (03.21.–04.19.)

Valami zavart tapasztal, történik valami, ami sehogyse fér az ön fejébe. Ne gondoljon rögtön a legrosszabbra, mert a megoldás ezúttal könnyen lehet az, hogy félreértett valamit! Ha nem biztos valamiben, jobb minél előbb tisztázni az érintettel, mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le.

Bika (04.20.–05.20.)

Fantasztikus napja lesz ma a Bika csillagjegy szülötteinek. Önnek minden energia a rendelkezésére áll ma, remek ötletei lesznek, és rengeteg minden jól sül el – bár 25 órából állna ez a szerda!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikreknek ez a nap lehetőséget kínál egy izgalmas találkozásra egy idegennel. De vigyázzon, nem erőszak a disznótor: ha nem jár ma nyitott szemmel és túlságosan elmerül saját gondolataiban, könnyen lehet, hogy elmennek egymás mellett az illetővel.

Rák (06.22.–07.22.)

A tegnap, az előző hét, az előző hónap egy történése aggasztja. A mai nap azonban a továbblépés napja lehet, de ez csak akkor fog működni, ha ön is tudatosan amellett dönt, hogy a múlt helyett a jövőre fókuszál a jelenből, és az előrehaladásra koncentrálva vesz részt a jelenben.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Meglepő mennyiségű időt tölt egy olyan dologgal, aminek végső soron semmi értelme, semmi haszna, még csak kikapcsolódásnak sem túl jó. Ha valami bántja, inkább beszéljen róla egy önhöz közel álló emberrel – az ő tanácsai alapján könnyebb lesz nekifogni a helyzet rendezésének.

Szűz (08.23.–09.22.)

A nap egy pontján úgy érzi, hogy igazságtalanul jártak el önnek, nem olyan bánásmódban részesült, amilyet érdemelt volna. Ne keseredjen el, van megoldás! Keressen egy szövetségest, és szólaljon fel, tisztelettudóan, de határozottan kiállva az igazáért!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nagy fába vágta a fejszéjét, és ma lehetnek olyan pillanatok, amikor elfogja önt a csüggedés, és lehetetlennek tűnik a dolog. Ami nem megy, azt ne erőltesse, de ne is adja fel túl könnyen! Ha jelenleg nincs kilátás az előrelépésre, tegye félre egy picit a dolgot és vegye elő később: holnap vagy a jövő héten!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Próbál másokat is belelkesíteni egy bizonyos dologgal kapcsolatban, de egyelőre úgy néz ki, hogy senki nem vevő az ön ötletére. Csak azért, mert nem tart önnel senki, ne adja fel a dolgot, vágjon bele egyedül is!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nehezen tud megnyílni másoknak egy bizonyos problémájával kapcsolatban, mert zavarja, hogy a többiek esetleg megítélik, kellemetlen kérdéseket tesznek fel, vagy használhatatlan megoldási javaslatokkal kezdik önt bombázni. Ha így van, ez nem ok arra, hogy önmagába fojtsa a gondját: egyszerűen tegye világossá a többiek számára, hogy nem vár mást, csak néhány együttérző szót, illetve lehetőséget, hogy szabadon beszélhessen problémájáról!

Bak (12.22.–01.19.)

Próbál türelmes lenni, de néha nagyon lassan mennek a változások, és ez a mai napon különösen frusztráló tud lenni. Sajnos van, amire ön nem lehet kihatással, így amíg a dolgok nem változnak, addig nincs más választása, mint hogy önmagán változtat: alkalmazkodik a szituációhoz.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Olyan régóta csend van egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy a nagy nyugiban ön már szinte teljesen el is feledkezett az ügy létezéséről. Most is csak az emlékezteti erre az egészre, hogy nem várt módon hirtelen hall valamit vagy történik valami ebben az ügyben. Érdemes felidézni az emlékeket!

Halak (02.19.–03.20.)

Van valaki az ön környezetében, valószínűleg egy családtag vagy kolléga, aki egy problémával küzd, de nem érzi úgy, hogy beszélhet róla. Ne kérdezősködjön, ne kíváncsiskodjon, mert ez lehet, hogy csak ront a dolgon, de ha érzi, hogy kiről van szó, egy finom gesztussal adja tudtára az illetőnek, hogy ön kész segíteni, ha úgy adódik!

Még több horoszkóp:

Horoszkóp: 3 csillagjegy, akik jó hírt kapnak még ezen a héten

Egészséghoroszkóp: 3 csillagjegy, akik számára ez a hét különösen fontos testi-lelki jóllét szempontjából

3 csillagjegy, akiknek szerelmesen indul a hét

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp