Napi horoszkóp, 2022. július 26.: a Szűz gyönyörű pillanatokat él meg, a Vízöntő szerencsés terveket sző

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. július 25., 19:02

Szerző:

Olvassa el alább a friss napi horoszkópját, megérkezett a keddi! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el az önnek szóló üzenetet! Ne feledje továbbá, hogy a 168.hu-n minden nap jelentkezünk friss horoszkóp-összeállítással!

Kos (03.21.–04.19.)

Szüksége lesz ma veleszületett bölcsességére és meggyőzőképességére ahhoz, hogy egy vitát... ha nem is rendezzen, de legalább megmentsen attól, hogy sokkal durvább szintre fajuljon.

Bika (04.20.–05.20.)

Rádöbben, hogy valaki megpróbálta-megpróbálja kihasználni önnel szemben kedvezőbb helyzetét. Nem csak az a jó ebben, hogy rádöbben, az illető hogyan viselkedik, hanem az is, hogy önhöz méltó önmérsékletet tud tanúsítani ebben a helyzetben.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ugye, hogy vannak olyan személyek, akiknek a puszta jelenléte megnehezít mindent? Ma sajnos kénytelen lesz egy kis időt egy ilyen személlyel tölteni, de ne hagyja, hogy ez tönkretegye ezt az egyébként prímán alakuló keddet! A józan paraszti észre most is érdemes hagyatkozni: egyszerűen ignorálja az illetőt addig, amíg tovább nem áll!

Rák (06.22.–07.22.)

Rengeteg energiát kap ma az univerzumtól a Rák, de nem lesz mindig könnyű kontrollálni-irányítani ezt az energiát. Ha úgy érzi, nem tud várni, ha már tenne, csinálna, indulna, menne, de nem lehet, próbálja meg egy kicsit kizárni a külvilágot és befelé figyelni: vajon honnan is származik pontosan ez az energia?

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy olyan döntést helyez ön elé a sors ezen a napon, amin hiába rágódik hosszasan, nincs a kezében semmi más eszköz a döntéshez, csak a megérzése. Ne rágódjon tehát túl sokáig, ha úgysem nyerhet semmit azzal, hogy húzza-halasztja a döntést: inkább bízzon magában és tegyen úgy, ahogy a szíve diktálja!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy szürke keddhez nem is méltóan szép pillanatokat fog megélni ezen a végül is egyáltalán nem olyan szürke kedden. Ezeket a gyönyörű pillanatokat ráadásul egy önhöz igen közel álló személlyel oszthatja meg, hacsak nem az önhöz LEGközelebb álló személlyel. Zárja a szívébe ezt a hatalmas szépséget, el fogja önt kísérni hosszú ideig!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Vannak dolgok, amiket puszta akarásból nem lehet megcsinálni – tanítja ma az univerzum a Mérlegeket. Néha hiába a világ összes lelkesedése, fel kell tudni ismernie, ha csak pazarolja az energiáit egy lehetetlen küldetésre.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A nyolcas szám lesz különös fontosságú szerencseszám a Skorpiók számára ezen a napon, figyelje, hogy hol tűnik fel a 8 a nap folyamán! Ha a munkájával, karrierjével vagy anyagi helyzetével kapcsolatos ez a bizonyos nyolcas, akkor különösen nagy jelentőséggel bír, de ezt a jelentőséget lehet, hogy csak később fogja megérteni.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nem lesz mindig könnyű ez a nap a Nyilas csillagjegy szülöttei számára, és elő fog állni az a kellemetlen szituáció, hogy valaki más miatt kerülnek bajba-kellemetlenségbe. Ne csüggedjen, sokkal jobban fogja viselni a dolgot, mint gondolná, sőt, annyi előnye legalább lesz az egésznek, hogy rá fog jönni, mi kell ahhoz, hogy az ilyen helyzetekben is meg tudja őrizni a nyugalmát.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy akadály leküzdése okoz ma némi gondot önnek, de bosszankodás helyett jobb, ha emlékezteti magát, hogy korábban mennyivel nagyobb probléma lett volna ugyanebből! Hiába, a dolgok összességükben még továbbra sem tökéletesek, de azért el kell ismerni, hogy bizonyos területeken nagyon is tapasztalható javulás.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntők tekintetét a jövő felé fordítja ez a nap. Kedvező időpont ez tervezni az elkövetkezendő hetekre-hónapokra, sőt, akár évekre is. Ha tud, üljön le szeretteivel és beszéljék meg együtt, mit hogyan lehetne majd csinálni! A most szövődő terveket szerencse fogja kísérni.

Halak (02.19.–03.20.)

Érdekes: ma mintha a szokásosnál nagyobb lenne a stressz a munkában, de közben mintha jobban is menne a szokásosnál. Vajon önnek hol van az a határ, amin túl a stressz nem jobb munkára sarkall, hanem csak káros? Szerencsére miközben a választ keresi, ma nem fogja ezt a határt átlépni.

Még több horoszkóp

Egészséghoroszkóp: 3 csillagjegy, akik számára különösen kedvező lesz július utolsó hete

3 csillagjegy, akiknek nagy meglepetést ígér a horoszkóp a jövő hétre

3 csillagjegy, akikre bevétel vár a pénzhoroszkóp szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock/Sommer Loveee)

Horoszkóp