Napi horoszkóp, 2022. július 15.: a Bika megüti a bokáját, a Mérleget szakmai sikerek érik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. július 15., 00:05

Szerző:

Mutatjuk a friss napi horoszkópot! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, ha kíváncsi arra, mit üzen önnek mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy rendkívül bonyolult projektbe kezdett bele, de több ponton is akadályokba ütközik. Az első és legfontosabb dolog, hogy ne higgye azt, hogy néhány nap alatt befejezi, mert ez bizony egy többhetes munka lesz minimum. Valamint ne kapkodjon, mert annak csak kudarc lesz a vége, azt pedig ki akarná? 

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan üzletbe készül beszállni, amelyet a családja egyáltalán nem támogat. Nos, ha valamelyik rokona testközelből tapasztalta meg, hogy nem teljesen tisztességes és megbízható a biznisz akkor talán érdemes lenne hallgatni rá, mert még a végén nagyon pórul járhat és anyagi mínuszba is kerülhet az ügy miatt. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

A családi gondok lekötik a figyelmét, így a munkahelyén sem tud 100 százalékosan teljesíteni. Ne aggódjon ennyire, mert semmi olyan dolog nem történt otthon, amit ne lehetne megbeszélni. Kicsit adjon többet bele a munkájába, mert a felettesei is értékelni fogják az erőfeszítéseket!

Rák (06.22.–07.22.)

Ma különösen hagyja figyelmen kívül a pletykákat! Akár önről, akár a közeli barátairól terjesztenek rosszindulatú dolgokat, annak semmi köze a valósághoz, és ez idővel úgyis ki fog derülni, csak várja ki türelemmel, amíg lecsillapodnak a kedélyek. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Szívügyek terén nagy problémába ütközhet: saját maga sem tudja, hogy érez és mit szeretne. Nos, így a párja sincs előrébb önnel kapcsolatban. Üljenek le beszélni és jól gondolja át az érzéseit, mert bizonyos kérdésekre most már muszáj lesz válaszokat adnia.

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai napon különösen szüksége van a törődésre és a lelkizésre. Szerencsére a családja ma is mindenben támogatja és hamar jobb kedvre derül. Töltse fel magát a rengeteg szeretettel, amit kap és ne csüggedjen holnapra minden a legnagyobb rendben lesz!

Mérleg (09.23 - 10.22)

A befektetett rengeteg idő és energia végre megtérül, ugyanis hatalmas dicséretet kap a munkahelyén, ami előléptetéssel vagy bónusszal járhat. Ettől egész nap és a hétvégén is hihetetlenül jó kedve lesz, sőt akár itt az alkalom, hogy a barátaival is ünnepeljen. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nem igazán örül az extra túlórának vagy a céges rendezvények főleg pénteken, de gondoljon bele abba, hogy ezért bizony később rengeteg jó dolgot kaphat vissza cserébe. A felettesei kétségtelenül elégedettek a munkájával és tervben van, hogy nagyobb feladatokat is önre bízzanak. Ne aggódjon, eljön az ön ideje!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma valahogy semmi sem jön össze, amitől azonnal maga alá kerül. Ne vegye ennyire komolyan a dolgokat, mindenkinek lehet rossz napja, ráadásul már estére megváltozik a helyzet! Ma este akár új barátságok vagy szerelmek is kibontakozhatnak egy összeröffenésen. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy rosszindulatú megjegyzés az egész napjára hatással lehet és azt hiszi, hogy nem jó abban, amit csinál. Nos, nyilván a negatív kritika tovább velünk marad, de gondoljon bele, hogy hányan gondolják az ellenkezőjét és elégedettek a munkájával, sőt még tanácshoz is önhöz mennek, ha valahol elakadtak. Ne foglalkozzon a negatív emberekkel!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nagyon álmodozó hangulatban van, napközben többször is azon kaphatja magát, hogy elkalandoztak a gondolatai. Szerencse, hogy nem lesz ma semmi sürgős, amire különösen koncentrálnia kéne. Ha azonban hasznossá szeretné tenni magát akkor az otthonában rendet tehetne! 

Halak (02.19.–03.20.)

Péntekre nagyon fáradtnak érzi magát és úgy érzi semmihez sincs kedve azonban egy barátja mindenképpen találkozni szeretne önnel. Ha egy mód van rá ne mondja le, mert egy nagyon fontos beszélgetésre kerülhet sor, ami az elkövetkezendő időszakra is nagy hatással lesz. Hallgassa meg! 

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek hamarosan dőlni fog a pénz

3 csillagjegy, akik egy mesés utazásra számíthatnak még júliusban

3 csillagjegy, akiknek komoly döntést kell meghozniuk a napokban

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp