Napi horoszkóp, 2022. augusztus 3.: A Kos féltékeny lesz, a Mérleg megtalálhatja álmai állását

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 2., 20:00

Szerző:

Kezdje az új hetet, augusztus első hetét a friss napi horoszkóppal! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzen önnek erre a szerdára az asztrológia! Ne felejtsen el visszajönni holnap sem, hiszen a 168.hu-n minden nap jelentkezünk friss horoszkóppal!

Kos (03.21.–04.19.)

Ma a magánéletében egy bizonyos ügy miatt valakire nagyon féltékeny lehet. Nos, biztosan ön is tudja, hogy ezek a negatív érzések nem fogják előre vinni, ezért a rosszindulat helyett inkább fókuszáljon saját magára és arra, hogy építse magát. Higgye el, hogy hamarosan eljön a várva várt siker!

Bika (04.20.–05.20.)

Nincsen tisztában az érzéseivel egy olyan személy iránt, aki teljesen biztos abban, hogy nem csak barátként tekint önre. Jobb, ha nem játszik az illető érzéseivel túl sokáig, mert ha nem tud hamar választ adni akkor egy jó barátot is elveszíthet a bizonytalansága miatt. Gondolja át, mit szeretne!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A főnökével ma nagyon egy hullámhosszra kerülnek egy bizonyos témával kapcsolatban. A jó hangulat és hatékonyság pedig nem várt sikereket hozhat majd a cégnek, amit mindenképpen együtt kell majd megünnepelniük, egy csapatként. Ki tudja, talán még új barátságok is születnek. 

Rák (06.22.–07.22.)

Nincs annyi türelem a földön, amennyire önnek ma szüksége lesz a munkahelyén. Mindenki szétszórt lesz és ideges egy közelgő projekt miatt. Fontos, hogy legalább ön higgadt maradjon, ez az egyetlen esélyük arra, hogy sikeresen abszolválják a feladatot és tovább léphessenek végre.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Anyagi szempontból ma csak jó döntéseket hozhat a csillagok állása szerint. Azonban vigyázzon, nehogy túlköltekezzen, mert később megbánhatja, ha sok felesleges dologra elköltötte a pénzét, amiért olyan keményen dolgozott az elmúlt időszakban. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Ne higgyen el mindent! Különösen olyan személyeknek ne, akik arról híresek, hogy pletykáljanak és kavarjanak. Jobb ha kimarad ezekből és a saját megérzéseire hallgat. Ne ítéljen el valakit azért, mert XY rosszat mondott rá, mert lehet, hogy értékes emberi kapcsolatokat veszít el. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy új karrierlehetőség jöhet ma szembe önnel! Egy olyan ajánlatot kap, amire már régóta vágyott és egy olyan pozícióról van szó, amiben tényleg kiteljesedhet és megmutathatja, hogy mit is tud valójában. Ne szalassza el csak azért, mert fél váltani!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A párjával ma csúnyán összekaphatnak, de szerencsére estére mindketten jó kedvükben lesznek, így hamar sikerül elsimítaniuk a nézeteltéréseket. Fontos, hogy kipihenjék magukat, ezért próbálják az estét pihenéssel tölteni ahelyett, hogy mindketten a munkán rágódnak.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nem érzi magát elég tehetségesnek és ügyesnek egy bizonyos munkahelyi feladat elvégzéséhez. Ne becsülje alá a képességeit! A felettesei és a kollégái is egyetértenek abban, hogy ön számára nincs lehetetlen és bármit véghez tud vinni, ha odateszi magát. 

Bak (12.22.–01.19.)

Nem érzi jól magát sem a munkahelyén, sem a magánéletében, de mégsem mer lépni. Ne várja a csodát, ha inkább mindent lenyel csak azért, hogy ne kelljen konfrontálodnia másokkal. Ha valami nem tetszik mondja meg és álljon ki saját magáért! 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy kollégájával még közelebbi kapcsolatba kerülhetnek és ebből a barátságból akár még szerelmes is lehet. Vigyázzon azonban, hogyha a dolgok mégsem úgy alakulnak akkor egyikőjüknek se legyen kínos később sem, hogy a munkahelyükön mindennap látniuk kell egymást. 

Halak (02.19.–03.20.)

Hallgasson a megérzéseire, mert egy személlyel kapcsolatban csúnyán megégetheti magát. Ne mondjon el fontos magánéleti dolgokat olyan valakinek, akiben nem tud 100 százalékosan megbízni. A rossz megérzései egyáltalán nem alaptalanok a jelenlegi helyzetben. 

Még több horoszkóp

Havi horoszkóp, 2022. augusztus: a Rák lép és győz, a Mérleg közösségben találja meg önmagát

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknek anyagilag jobb hónap lesz az augusztus, mint a július

Szerelmi horoszkóp: 3 csillagjegy, akiknek boldog párkapcsolata lesz augusztusban

(Kiemelt kép: Shutterstock)

 

 

 

Horoszkóp