Horoszkóp: ha ön ebből 3 csillagjegyből valamelyikben született, akkor önt most nagyon irigyli valaki!

A horoszkóp meghökkentő dologra figyelmezteti 3 csillagjegy szülötteit: valaki irigykedik rájuk!

2023. november 17., 11:06

Szerző:

A horoszkóp szerint ha ön az alábbi 3 csillagjegy közül valamelyikben született, akkor most irigylésre méltó helyzetben van, vagy legalábbis van, aki irigyli önt. Olvassa el alább a részleteket!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Még ha nem is mindig érzi így, mostanában sugárzik önből az önbizalom! Attól még, hogy ezt más nem feltétlenül nézi jó szemmel, egy percig se változtasson semmin, a magabiztossága messzire fogja önt vinni akkor is, ha valaki titkon szembefordul önnel emiatt. Ne legyenek kétségei: az illető igazából az ön önbizalmát, sikereit irigyli a lelke mélyén.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Van az ön környezetében valaki, akivel éppen ellentétes pályán mozognak: az ön élete-pályája éppen felfelé ível (legalábbis ez az illető így látja), amíg az illetőé éppen, hogy nem. Ez a valaki igen közel áll önhöz, és sose vallaná be, de az utóbbi időben irigységgel vegyes csodálattal tekint önre. Sosem lenne rosszindulatú önnel, sőt, élvezi az ön társaságát, de nem tehet róla, hogy közben irigyli is önt azért, mert ön kerül olyan helyzetbe, amilyenben ő volt korábban.

Bak (12.22.–01.19.)

A munkában-karrierben van valaki, aki irigykedik önre az utóbbi időben, sőt, riválisának tekinti önt. Könnyen lehet, hogy ön is így érez az illető iránt, de az is lehet, hogy még észre sem vette, hogy ilyen érzések lehetnek az illetőben. Ez a valaki mindenesetre folyton önhöz méri önmagát és irigykedik az ön eredményeire-sikereire, de nem kell intrikától tartania: az irigykedő van annyira intelligens, hogy ezt az érzését kordában tartsa és csak a szorgalmasabb munkához merítsen belőle energiát.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp