Horoszkóp: 3 csillagjegy, akit csalódás ér a napokban

A horoszkóp szerint 3 csillagjegy csalódásra számíthat. 

2024. április 11., 07:25

Szerző:

Kíváncsi rá, hogy a horoszkóp ezúttal mit ígér? A rossz hír, hogy nem túl vidám dolgokat. Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akik csalódhatnak a napokban.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy kollégája csúnyán átveri, és mindent elkövet annak érdekében, hogy önnek keresztbe tegyen. Ez azért is annyira fájó önnek, mert úgy gondolta, hogy őszinte barátság alakult ki kettejük között. Fontos, hogy ne magában keresse a hibát, és az ilyen áskálódó embereket távolítsa el az életéből.

Rák (06.22.–07.22.)

Rengeteget dolgozott az elmúlt időszakban, de egyre inkább azt érzi, hogy a munkáját egyáltalán nem értékelik a felettesei, és minden plusz feladat, amit elvégez, az hiábavaló. Ideje, hogy a sarkára álljon és beszéljen az illetékesekkel azzal kapcsolatban, hogy miért maradtak el a jutalmak.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A párja valami olyat tesz, amivel nagyon könnyen az ön lelkébe gázol. Nem biztos, hogy szándékos volt, de mégis rosszul alakultak a dolgok, és ennek csak az lett az eredménye, hogy ön csalódott. Miután lehiggadt, akkor próbálja elmagyarázni a partnerének, hogy miért esett ez önnek annyira rosszul. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp