Hétvégi horoszkóp, 2023. március 11-12.: a Vízöntőt kihasználják, a Halak pénzhez jut

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre március második hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. március 10., 20:00

Szerző:

Véget ért egy újabb hét! Mutatjuk, hogy mit ígér a hétvégi horoszkóp.

Kos (03.21.–04.19.)

A hétvégén azon fog agyalni, hogy milyen életmódváltás lenne jó önnek, amivel végre tényleg egy kiegyensúlyozottabb életet élhetne. Fontos megtanulnia, hogy az egészségnél semmi sem fontosabb, így ha úgy érzi, hogy túlterhelt, most kell lépnie. 

Bika (04.20.–05.20.)

A párja a rosszkedvét nagyon át fogja vetíteni önre is, ha nem húzza meg a határokat. Érthető, ha a partnere most egy rosszabb időszakot él meg, de ez nem azt jelenti, hogy önnek együtt kell szenvednie vele, és nem csinálhat olyan dolgokat, amelyek esetleg boldoggátennék.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nem tud elvonatkoztatni a munkahelyi problémáktól, pedig a családi életében is bőven lenne megoldandó feladat. Egy kicsit lazuljon el, és inkább kérdezze meg a rokonait, hogy vannak, mert hamarosan egy nagy családi balhé miatt összedőlhet a kártyavár. 

Rák (06.22.–07.22.)

Két remek program lehetőség is van önnek a hétvégére, de fogalma sincsen, hogy melyiket válassza. Nos, a megoldás pofonegyszerű: hallgasson a szívére! Ez most különösen fontos lesz, mert ennek köszönhetően megismerhet valakit, aki nagyon fontos lesz az életében.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ez a hétvége tényleg a pihenésé és a kikapcsolódásé lesz! A héten bőven túlhajtotta magát, ezért fontos, hogy most adjon időt magának és a testének a regenerálódásra. A következő héten szintén sok teendője lesz, ezért érdemes a pihenésre rengeteg időt szakítania most.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy régi szerelme bukkan fel az életében, és készen áll arra, hogy újra elnyerje az ön szívét. Már van egy másik párkapcsolata? Érdemes átgondolni, hogy megéri-e eldobni a biztonságot egy olyan valamiért, ami már korábban sem működött. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Kellemetlen szituációba kerül a barátai előtt, mert egy füllentésére bizony ezen a hétvégén fény fog derülni. Nincs mese, ideje, hogy teljesen őszinte legyen, és elmondja, hogy miért érezte azt, hogy nem lehet őszinte velük. Higgye el, hogy meg fogják érteni önt. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Lehetetlen küldetést szeretne teljesíteni két nap alatt, és természetesen nulla ideje lesz a pihenésre, mert egy fontos projektet szeretne összehozni a munkahelyén. Szerencsére lesz segítsége, de könnyen lehet, hogy vasárnap estére ki fog dőlni a kimerültségtől.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Csodálatos hétvégéje lesz, tele szeretettel! A rokonai és a barátai értékelni fogják, hogy mindenkihez kedvesen áll, és ott van, ha segítségre van szükségük. Ezt a hangulatát próbálja átvinni a következő hétre is, és minden gördülékeny lesz. 

Bak (12.22.–01.19.)

Nehéz döntést kell hoznia a párkapcsolatával kapcsolatban. A párjával eljutnak arra a szintre, ahol el kell dönteniük, hogy tényleg elköteleződnek egymás felé, vagy búcsút intenek. Bármelyik is lesz, nem lesz könnyű dolguk egyikőjüknek sem.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Fontos, hogy meghúzza a határokat a hétvégén, mert akadnak majd olyan barátai, akik megpróbálják kihasználni a jó szándékát. Ideje, hogy a sarkára álljon, és megmondja, ha elég volt. Érthető, hogy nem akarja mindenki problémáját magára venni. 

Halak (02.19.–03.20.)

Pénzügyi szempontból rendkívül jó hétvégét ígérnek önnek a csillagok. Egy nagyobb összeghez fog jutni, ami most nagyon nagy segítség lesz az elkövetkezendő heteket tekintve. Vigyázzon azonban, hogy tegyen félre is belőle, mert még nagy szüksége lehet rá! 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp