Hétvégi horoszkóp, 2023. február 25-26.: a Kos szerelembe esik, a Vízöntő ellenállhatatlan

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégi horoszkóp szerint február utolsó víkendjén. 

2023. február 24., 20:00

Szerző:

Repül az idei év is! Már itt vagyunk február végén. Mutatjuk, hogy mit ígér a hétvégi horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)

A hétvégén egy régi barátja vagy ismerőse teljesen más megvilágításba kerülhet a szemében, sőt könnyen lehet, hogy szerelembe esik, pedig egyáltalán nem így tervezte. Nos, ön is jól tudja, hogy bizony az érzelmeknek nem lehet parancsolni.

Bika (04.20.–05.20.)

Hatalmas vágyat érez a változás iránt, de fél valódi lépéseket tenni. Ha úgy érzi, hogy egy kicsit el kell utaznia, hogy gondolkodjon, tegye meg! Valószínűleg pont erre van szüksége ahhoz, hogy rájöjjön, mit is akar valójában. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

A pénzügyi helyzete pozitív irányban változik, de ezen a hétvégén erős késztetést érez afelé, hogy ezeket a jelentősebb összegeket azonnal is el verje. Vigyázzon, mert lehet, hogy később meg fogja bánni, ha semmilyen tartaléka nem marad.

Rák (06.22.–07.22.)

A párkapcsolati akadályok szép lassan megszűnnek, de ez annak is köszönhető, hogy lelkileg sokkal jobban megerősödött az elmúlt időszakban. Itt az idő, hogy a párjának mindent őszintén elmondjon, csak így sikerülhet továbblépniük.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A baráti körében találhat önre a szerelem, de lehetséges, hogy lesznek olyanok, akik ezt az új románcot nem nézik jó szemmel. Lesz néhány kellemetlen beszélgetése, ha tényleg úgy gondolja, hogy az a bizonyos személy az igazi. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Az interneten böngészve egy elképesztő lehetőség jön ön felé, de természetesen először megint csak az akadályokat fogja látni. Nézze pozitívan az ügyet, ugyanis a pohár inkább félig tele van a jelenlegi helyzetben. Vágjon bele! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Olyan emberekkel kerül kapcsolatba a hétvégén, akik nagy hatással lesznek a karrierjére, ugyanis nem csak jó tanácsokat fognak adni, de különböző lehetőségeket is kínálnak. A bőség zavara problémája fog megjelenni önnél.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy barátja csúnyán beszól önnek a hétvégén, és bizony ezen nem fog egy hamar túllépni. Beszéljék meg, mert ennek a passzív-agresszív viselkedésnek nem lesz sok értelme. Muszáj, hogy mindketten őszintén kommunikáljanak egymással.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Úgy érzi, hogy a legjobb ötleteit hurrogják le a családtagjai. Ne vegye ennyire véresen komolyan a helyzetet, de közben, ha úgy érzi maradt önben tüske, inkább mondja el a többieknek, különben egy nagy vita lehet belőle később.

Bak (12.22.–01.19.)

Fontos, hogy a hétvégén a megérzéseire hallgasson. Az biztos, hogy a baráti társaságában, valamint a családi életében is nagy változások jönnek, de ne féljen, ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy rossz dolgokra kell számítania. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ellenállhatatlan lesz a hétvégén! Több titokzatos idegennek is felkelti az érdeklődését, ami annak is lesz köszönhető, hogy végre nagyon szociális kedvében lesz. Vigyázzon azonban, mert vannak olyanok, akik hátsó szándékkal közelednek ön felé.

Halak (02.19.–03.20.)

Párkapcsolati problémákkal küzd, de vigyázzon, mert a hétvégén könnyen kísértésbe eshet. Nem biztos, hogy a hűtlenséget már túlélnék a párjával, ezért jól gondolja át, hogy megéri-e kockáztatni, vagy inkább a kapcsolatát szeretné helyrehozni.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp