Hétvégi horoszkóp, 2023. február 18-19.: a Kos hátradőlhet, a Halak második lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre ezen a februári víkenden a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. február 17., 20:06

Szerző:

Halad előre az év, a nap is átlép egyik csillagképből a másikba, szombatról vasárnapra lépünk át a Vízöntő havából a Halak havába: mutatjuk a hétvégi horoszkópot!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos számára inkább a passzív szerep passzol majd ebben a két napban. Adja át nyugodtan a volánt valaki másnak, ön pedig dőljön hátra az ülésében és miközben hagyja, hogy vigyék önt magukkal az események, nézze, hogyan suhan el ön mellett a táj!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy bizonyos eseménysor révén meglehetősen összezavarodik érzelmileg, és ehhez egy harmadik félnek lesz köze. Adjon magának néhány napot, amíg leülepednek az érzései és tisztábban tud majd látni. Semmiképp se döntsön hirtelen!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az elmúlt napok nem voltak épp nyugodtak, de a csillagok végre békét ígérnek a hétvégére. Semmi feszültség, semmi vita, semmi probléma, csakis pihenés és önfeledt szórakozás vár önre.

Rák (06.22.–07.22.)

Ha a hétvégén valaki a segítségét ajánlja fel, nélkül fogadja el! Tényleg csakis jó szándék vezérli majd, ráadásul rengeteget profitálhat belőle, ha megbízik ebben a személyben.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Bármit szemelt is ki magának (vagy bárkit!), ne várjon tovább, cselekedjen! Ez a hétvége kifejezetten alkalmas arra, hogy a célját elérje, fáradozásait most háromszoros eredménnyel ajándékozza meg az univerzum.

Szűz (08.23.–09.22.)

Már jó ideje nem érezte olyan jól magát a bőrében, mint most! Úgy érzi, sínen van az élete minden tekintetben, és valahogy most tele van energiával és ötletekkel. Ne maradjon parlagon ez a termékeny időszak, alkosson, mozogjon, sportoljon, táncoljon, éljen társasági életet!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Belekeveredik egy háromfős sztoriba, de a háromból nem ön a főszereplő, csak az a kényelmetlen mellékszerep jut önre, hogy tud mindent, ismer mindenkit, de mégsem tudja egyedül megoldani a dolgot. Jobb lesz, ha megpróbál minél inkább távol maradni az egésztől!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Bár hozzá van szokva, hogy mindig zajlik ön körül az élet, most különösen fordulatos napok következnek, a magánéletében és a karrierjében is. Élvezze ki ezt a menetet a hullámvasúton, ne izguljon, a jövő héten visszazökkennek majd a dolgok a szokásos kerékvágásba!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan személyt sikerülhet megbántania, aki nagyon közel áll önhöz, valószínűleg egy családtagját vagy a szerelmét. Mielőbb kérjen bocsánatot, különben sokkal nagyobb konfliktus is kialakulhat belőle, teljesen feleslegesen...

Bak (12.22.–01.19.)

Az lesz a legfontosabb a hétvégén, hogy gondolkodjon, mielőtt cselekszik vagy mond bármit is! Szenvedélyes lesz, hirtelen haragú, kicsit szétszórt is, a figyelmetlensége pedig elég nagy zűrbe sodorhatja, ha nem figyel oda.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ezen a hétvégén olyan dolog történik, aminek az ön vagyonára nézve nagy hatása lesz, ezt a hatás hosszabb ideig érezteti majd magát az esemény után is. Figyeljen nagyon, hogy hova teszi, mire költi mostanában a pénzét!

Halak (02.19.–03.20.)

Nyugodt, pihentető hétvégéje lesz a Halaknak egy-két huppanóval, valamint egy kiemelkedő eseménnyel: második lesz valamiben, és az ezüstérem vegyes érzésekkel tölti majd el.

(Kiemelt kép: Shutterstock/BigLike Images)

Horoszkóp