Hétvégi horoszkóp, 2022. október 22-23.: a Kost megtalálják, a Vízöntő békét köt

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a nemzeti ünnep hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. október 21., 20:06

Szerző:

Ebben az októberben öt hétvége van/lesz, és az ötből most tartunk a negyediknek a hétvégi horoszkópjánál. Ebben a két napban a Mérleg havából a Skorpió havába lépünk – olvassa el, mit ír önnek az asztrológiai előrejelzés!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy érdekes szituációt hoz majd a hétvége: megtalálják önt. Valaki, akinek ön már többször is az eszébe jutott az utóbbi időben, most hirtelen felbukkan majd, és azt is rögtön bevallja majd, hogy miért.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bikák számára ez a hétvége különösen kedvez a kreativitásnak, az alkotásnak. Ha van (és lehetőleg legyen) ideje egy kicsit önmagára, élje ki az alkotókészségét: kreáljon, írjon, rajzoljon, táncoljon, főzzön, dekoráljon, alkosson! Benne van a pakliban, hogy ha belevág, ezen a hétvégén egy olyan tárgyat fog létrehozni, ami hosszú időre, akár örökre szép emlék marad.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Feszültséggel és reménnyel teli pillanatokat fog átélni ezen a hétvégén. Érdemes megfigyelnie, milyen viszonyban áll a kettő: ha nem lenne már remény, nem lenne feszültség sem, ugye? És azt nem lehet, hogy remény legyen, de feszültség ne? Erre is mutat példát a hétvégén az univerzum: egy dolog, amit régóta remélt, megvalósul!

Rák (06.22.–07.22.)

A hétvége egyik jelentős mozzanata az elengedés lesz. Itt az ideje felismerni, hogy mi az, ami csak megszokásból képezi az ön élete részét, amire ön csak azért áldoz időt és/vagy energiát, mert úgy tűnik, hogy mindig is így volt. Nos, itt az ideje, hogy változtasson: ami igazából nem is érdekli már önt, annak ne legyen hatalma ön felett!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Szép kis dilemma előtt áll: valaki vagy valami marasztalja, visszahúzza önt, de ön a szíve szerint továbblépne a fénybe. Ha nem biztos magában, beszéljen a dologról egy baráttal, van az ön környezetében ugyanis valaki, aki volt már nagyon hasonló helyzetben!

Szűz (08.23.–09.22.)

Lenyűgöző módon fognak bizonyos dolgok maguk ellentétébe fordulni ezen a hétvégén. Ami elvileg élvezet kéne, hogy legyen, azt lehet, hogy küzdelemnek éli majd meg, miközben amit eddig ki nem állhatott, abban meglátja a szépséget.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Áldás és varázs napjai lesznek ezek a Mérleg csillagjegy szülöttei számára. Nem feltétlenül mindig barátságos hely mostanában a világ, de ebben a két napban kap annyi pozitívumot, hogy nehogy a következő hétvégéig, de egy jó időre ki kell, hogy tartson! Egy dolog kell ahhoz, hogy ezek az örömök tartósak legyenek: keresse fel a hála helyét a lelkében rendszeresen!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ezen a hétvégén a Skorpió csillagjegyben születettek számára valami véget ér és ezzel együtt valami új is kezdődik. Teremtsen tehát helyet a szívének egy kis gyásznak és egy kis örömnek is!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egyre erősebb a vágy önben, hogy egy korábbi hibát, tévedést, bűnt végre maga mögött tudhasson – végre elérkezik a pillanat, amikor lehetősége nyílik beszélni erről azzal, akivel beszélnie kell.

Bak (12.22.–01.19.)

Ez egy olyan hétvége lesz, amiben feltűnően sok lesz az első pillantásra értelmetlennek tűnő, random esemény. Miért történik pont ez? És miért pont önnel? Ezek a napok arra tanítják önt, hogy tudja élvezni az utazást akkor is, ha nem tudja, ki döntötte el az úti célt és miért. Bizonyos dolgokra egyszerűen nincsen magyarázat, és rengeteg mindent megkönnyít, ha ezt megtanulja elfogadni.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A világ háborús hírei folyton beszüremkednek az ön életébe, így érthetőbb, hogy olyasmit is háborúnak él meg, ami pedig nem kéne, hogy az legyen. A békekötésre hívja meg önt ez a hétvége: vegye észre, hogy nincs szükség küzdelemre! Csak azért, mert egymással szemben állnak valakivel, nem feltétlenül kell ellenségeknek lenniük – inkább beszéljék meg.

Halak (02.19.–03.20.)

Azt látja, hogy egy önhöz közel álló ember egy szakadék felé tart, nagy hibát készül elkövetni. Ez a hétvége jó alkalmat kínál arra, hogy az illetőt figyelmeztesse és visszafordítsa. Szóljon neki, mutassa meg az illetőnek a saját példáját, hallgassa meg, legyen vele őszinte! Lehet, hogy nem lesz mindenestül pozitív az első reakciója az ön beavatkozására, de nem sokkal később már meg fogja önnek köszönni önzetlen tettét.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Pressmaster)

Horoszkóp