Hétvégi horoszkóp, 2022. december 3-4.: a Bak megismer egy titokzatos idegent, a Vízöntőtől segítséget kérnek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre december első hétvégéjén a horoszkóp szerint. 

2022. december 2., 20:00

Szerző:

Eljött december első hétvégéje! A hétvégi horoszkóp rengeteg izgalmat ígér a csillagjegyeknek. 

Kos (03.21.–04.19.)

Jó híreket kapnak a Kos jegy szülöttjei! Az biztos, hogy a hétvége jó hangulatban fog telni, és sokkal vidámabban tekintenek majd az új hét elé. Fontos azonban, hogy a pihenésre is maradjon ideje, mert könnyen kimerültséghez vezethetett a rengeteg munka.

Bika (04.20.–05.20.)

A hétvégén egy olyan barátjával fog találkozni, akit már régóta nem látott, de fontos dolgok is terítékre kerülhetnek. Lehet, hogy végre megvilágosodik egy olyan tervével kapcsolatban, ami sokáig ködös volt, ezáltal pedig közelebb kerülhet ahhoz, hogy elérje a céljait.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nem várhat tovább: őszintén el kell mondania a véleményét annak a bizonyos valakinek. Lehetséges, hogy úgy érzi majd, hogy a barátságuk megsérül, de a lényeg, hogy őszintén elmondja, amit gondol, mert a barátjának is így segíthet a legtöbbet.

Rák (06.22.–07.22.)

Nem lesznek túl aktív napjai, sőt kicsit betegnek is érezheti magát, de inkább kimerültségről van szó. Szánjon időt arra, hogy pihen és csak saját magával foglalkozik, ne törődjön a rosszindulatú emberekkel, mert tényleg rá fog menni az egészsége.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nem lesznek egy véleményével egy fontos kérdésben a párjával, ez pedig sok veszekedéshez vezethet a hétvégén. A legjobb lesz, hogyha mindketten lenyugodnak, és kicsit elvonulnak a külvilág elől. Meg fogják találni a megoldást, hogyha képesek kompromisszumot kötni.

Szűz (08.23.–09.22.)

Kiegyensúlyozott napokra számíthat! A családjával és a barátaival is sikerül minőségi időt együtt töltenie, ami jó hatással lesz önre. Ne is gondolkodjon most a munkán, inkább szánja ezt a két napot arra, hogy tényleg kipiheni magát. Menni fog! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nem lesz unalmas a hétvége! Először úgy érezheti, hogy semmi sem jön össze, de a nap végére úgy fogja látni, hogy igazából minden, ami történik abból tanul is. Meglátja, hogy minden nehézség után jön valami csodálatos dolog is. Higgyen ebben!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A párkapcsolati problémáira most fogja megtalálni a megoldást, sőt elképzelhető, hogy mindent sikerül elsimítani a kedvesével. Megtanulják, hogy a sikeres kapcsolat titka az őszinteség és a kommunikáció. Gyakorolják a hétvégén!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Olyan dolgon fog idegeskedni a hétvégén, aminek valójában nincs is jelentősége. Ideje, hogy egy kicsit elengedje magát, mert ez a sok stressz idővel biztosan meg fog mutatkozni, és annak nem lesz jó vége. Hívja fel a barátait, és inkább menjenek el szórakozni. 

Bak (12.22.–01.19.)

A baráti társaságán keresztül megismerhet egy titokzatos idegent, aki nagy szerepet fog kapni az életében. Nem biztos, hogy szerelem fog szövődni önök között, egy igaz barátság biztosan. Becsülje meg az ilyen emberi kapcsolatokat. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Az egyik családtagja segítséget fog kérni öntől, de a legváratlanabb pillanatban rögtön viszonozni is fogja azt. Most megmutatkozik, hogy kik azok, akikre tényleg számíthat a családjában mindenben. Pozitív csalódás fogja érni. 

Halak (02.19.–03.20.)

Csúnyán összevesznek egy barátjával. A jó hír, hogy vasárnapra már el is felejtik, hogy mi volt a vita tárgya, sőt a közös programokkal csak még közelebb kerülnek egymáshoz. Mindketten megtanulják, hogy értékelniük kell a másikat, nem pedig lehúzni. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)