Hétvégi horoszkóp, 2022. augusztus 6-7.: az Oroszlán életében felbukkan egy régi barát, a Skorpió aggasztó híreket kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre augusztus első hétvégéjén a horoszkóp szerint. 

2022. augusztus 5., 20:00

Szerző:

Itt van augusztus első hétvégéje! Kánikulából és napsütésből nem szenvedünk majd hiányt, de nem csak az időjárás lesz csodálatos a hétvégi horoszkóp szerint. Mutatjuk, hogy mit ígér az asztrológia a csillagjegyeknek az elkövetkezendő két napra.

Kos (03.21.–04.19.)

Úgy érzi, hogy nem tud még egy hétvégét otthon tölteni, ezért azonnal el is kezdi szervezni a közös kiruccanást a barátaival. Remek napok jönnek, sok-sok nevetéssel és talán még a szerelmi élete is fenekestül felfordulhat. Vigyázzon azonban, nehogy két szék közül a pad alá essen! 

Bika (04.20.–05.20.)

Az ön hétvégéje nem biztos, hogy a pihenésről fog szólni, mert rengeteg teendője lesz. Nos, lehet, hogy fárasztó, de az biztos, hogy jobban fogja érezni magát, ha végre mindent sikerült elrendeznie maga körül. Nyugodtan kérjen segítséget a barátaitól, hiszen bármikor ott vannak, amikor kell! 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy családi ünneplés minden energiáját elveszi, a legnagyobb probléma pedig az, hogy semmi kedve nincsen menni. Ha egy bizonyos személy miatt érez így, a legjobb az lesz, ha elé áll és elmondja, hogy mi a probléma. Higgye el, hogy bármi megoldható, ha igazán akarjuk. 

Rák (06.22.–07.22.)

Ha nyaralni megy a hétvégén, eleinte semmi sem úgy alakul, ahogy tervezte, ez pedig nagyon frusztrálttá fogja tenni. Próbáljon meg egy kicsit lazítani és nem rágörcsölni a dolgokra. Hamarosan minden rendben lesz és remek időtöltésben lesz része a családja társaságában. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy régi barát szeretne visszatérni az életébe, de egyelőre nem tudja eldönteni, hogy örül-e neki, vagy sem. Nos, adjon neki egy esélyt és azzal semmit sem veszíthet. Már egy közös kávézás során is letudja majd szűrni, hogy mik az illető szándékai és érdemes-e foglalkozni vele a jövőben. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Nagyon-nagyon szeretné, hogy ez a hétvége tökéletes legyen, de pont ezért mindenben észreveszi a legapróbb hibát is. Kicsit lazítson és inkább élvezze ki a szabadidőt és azt, hogy a szerettei körében lehet. Ne bosszankodjon felesleges dolgokon. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A hétvége rengeteg meglepetést tartogat és olyan személyes kapcsolatai erősödhetnek meg és bontakozhatnak ki, amelyekről egyáltalán nem gondolta volna. A szerelemben szintén szerencséje lesz, ha párkapcsolatban él, a párjával egymásra hangolódnak, ha szingli, hamarosan beköszön valaki az életébe.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Aggasztó híreket kaphat egy rokonával kapcsolatban, de ne féljen minden rendben lesz. Fontos azonban, hogy az illetőt támogassa és mellette álljon, mert most nehéz idők várnak rá és minden könnyebb lesz, ha éreztetik vele, hogy szeretik és nincs egyedül a bajban.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A hétvégén többször is összekaphat a párjával, ám szerencsére mindketten belátják, hogy butaságokon veszekednek. Próbáljanak meg egy kis időt külön tölteni és talán vasárnapra már mindketten másképp látják a dolgokat. Adjanak teret egymásnak!

Bak (12.22.–01.19.)

Különleges hétvége elé néz és valami olyan dolgot fog elérni, amire már régóta vágyott és nagy hatással lesz az életére. Az örömét szerencsére másokkal is megoszthatja, mert a barátai és a családja szintén nagyon boldogok lesznek, amiért végre valóra válik az álma. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A hétvége a Vízöntő számára az elengedésről fog szólni. Nem kell tragikus dologra gondolni, de lehet, hogy van egy olyan barát az életében, akivel elmennek egymás mellett és már nem nagyon van miről beszélgetniük. A napokban mindez tisztázódni fog és mindketten látni fogják, hogy megváltoztak a dolgok. 

Halak (02.19.–03.20.)

Úgy érzi, hogy egy családtagja vagy barátja csúnyán kihasználja. A hétvégén ez hatalmas vitát szülhet kettejük között. Próbáljon meg diplomatikus és nyugodt maradni, ne hagyja, hogy elragadják az indulatai. Ha pedig úgy érzi, hogy reménytelen a helyzet, adja ki az illető útját. 

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek meglepetéseket tartogat a hétvége a horoszkópjuk szerint

3 csillagjegynek pénzesőt ígér a pénzhoroszkóp

Karrier horoszkóp: 3 csillagjegy, akikre hamarosan szakmai sikerek várnak

(Kiemelt kép: Pixabay)

Horoszkóp