Horoszkóp: 3 csillagjegy, akikre jobb egészség és gyógyulás vár a most kezdődő időszakban

Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akik számára a horoszkóp szerint az egészségnek, gyógyulásnak igen kedvező periódus kezdődik most.

2023. július 20., 11:55

Szerző:

A most következő napok horoszkópja a testi-lelki egészség és jóllét szempontjából a következő 3 csillagjegy számára a legpozitívabb.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika számára testi-lelki egyensúly időszakát jelzi előre a horoszkóp a most kezdődő időszakra. Mint minden igazi változás, ez is belülről indul ki: keresse meg lelke legmélyén azt a helyet, ahol már sarjad is az egyensúly és a béke csírája! Nem kell semmi mást tennie, hagyja, hogy ez a csíra növekedjen, kiteljesedjen, kerülje a stresszt, a gyűlöletet, a félelmet és más negatív gondolatokat, és így a belső, lelki egyensúly hamar a teste egészségét is egyensúlyba hozza majd!

Rák (06.22.–07.22.)

Bár a Rák hava lassan véget ér, a Rákok számára testi-lelki egészség szempontjából igen kedvező periódus kezdődik most. A nyár, a teljes pompájában tündöklő természet megtette a hatását akkor is, ha nem vette észre: feltöltődött olyan energiákkal, amik most képesek arra, hogy mindent egyensúlyba hozzanak önben. Hagyja működni ezeket az energiákat, pihenjen minél többet, kerülje az extrém, megterhelő dolgokat, figyeljen befelé, legyen kedves és gyengéd saját testéhez és lelkéhez – így hosszú időre megmaradnak majd a most beérő gyümölcsök.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas serkentő, gyógyító energiákat kap most az univerzumtól. Felgyorsulnak, erőre kapnak a szervezetében az újrateremtő folyamatok, ezért különösen érdemes most figyelnie az egészségére, különösen a mozgással-táplálkozással: ne lassítsa ezeket a folyamatokat, hanem segítse őket elő, hogy minél nagyobb legyen a hatásuk! Meg fogja látni, jobban érzi majd magát a most következő időszakban, mint az utóbbi időben bármikor.

(Kiemelt kép: Shutterstock/2M Media)