3 csillagjegy, akik számára romantikát ígér április második fele

Íme 3 csillagjegy, amelynek szülöttei készülhetnek egy kis romantikára, akár társat keresnek, akár kapcsolatban élnek.

2022. április 18., 00:01

Szerző:

Ha érdekli a szerelmi horoszkóp, ellenőrizze, szerepel-e az alábbi 3 csillagjegy között az öné! Aki eközül a három jegy közül valamelyikben születtek, azok különösen romantikus időszakra készüljenek fel. Íme a részletek.

Szűz (08.23.–09.22.)

A szingli szüzeknek lesz egy(-két) ígéretes és romantikus randija a közeljövőben, amik sikerre vannak ítélve, feltéve, hogy önt nem kapja el túlságosan a hév és a lelkesedés, és hagyja a partnerét is szóhoz jutni ismerkedés közben. Nyíljon meg, de figyeljen is a másikra, hallja meg, amit ő mond! A kapcsolatban élő szüzek számára egy nehezebb periódus fog hamarosan véget érni: átvészelték együtt, és megerősödve jöttek ki a dologból másik oldalon! Beszéljék át együtt a történteket, és élvezzék az így kialakuló harmóniát!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A szingli skorpiók bátrabbak és kalandosabbak lesznek a randizásban-társkeresésben, mint eddig, ami meghozza majd a gyümölcsét! Egyre azonban vigyázzon, hogy a nagy kalandozásban azért ne kövessen el olyan meggondolatlanságot, amit később megbánhat. A kapcsolatban élők ugyanezzel a kiszámíthatatlan energiával minden bizonnyal feldobják majd a kapcsolatukat, és az újra megtalált újdonság varázsát párja ugyanúgy érezni fogja, mint ön!

Bak (12.22.–01.19.)

A szingli bakok megtalálják magukban az önbizalmat, ami ahhoz kell, hogy egy kicsit a kezükbe vegyék ezt a társkeresés dolgot, és az önbizalom meghozza a gyümölcsét. Ha ön bak és kapcsolatban él, ugyanez az önbizalom az ön kapcsolatára is pozitív hatással lesz – de ne csak önmagában bízzon, hanem a párjában is! Nagyon szép, harmonikus, romantikus pillanatokban lehet részük, és ezek a pillanatok mindörökre ön és párja szívébe vésődnek.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akikre hamarosan rámosolyog a szerencse

3 csillagjegy, akinek a karrier- és munkaszempontból kulcsfontosságú napok következnek

3 csillagjegy, aki hamarosan pénzhez jut

(Kiemelt kép: Shutterstock/sivilla)

Horoszkóp