3 csillagjegy, akikre vár még egy nagy meglepetés októberben a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy szülötteit arra figyelmezteti a horoszkóp, hogy egy nagy meglepetésre számítsanak a következő egy hétben.

2022. október 24., 15:20

Szerző:

Jó hosszú hónap ez az október, de már csak egy hét van belőle hátra – és a horoszkóp szerint van 3 csillagjegy, amelynek szülötteit még várja egy nagy meglepetés a hó vége előtt. Alább mutatjuk, melyik háromról van szó.

Kos (03.21.–04.19.)

Meglepő értékelést vagy véleményt fog kapni valakitől, akitől semmi ilyesmire nem számított. Ki gondolta volna, hogy az illető ezt gondolja önről?!

Bika (04.20.–05.20.)

Ön fogja meglepni saját magát az elkövetkezendő napokban: álmaiban sem gondol rá egyelőre, de egy bizonyos dologban sokkal jobban fog teljesíteni, mint ahogy arra számítani lehetett. Egyrészt öröm a siker, de másrészt jó lecke is ez a jövőre nézve: sose becsülje többet ennyire alá önmagát!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas csillagjegy szülötteinek az életében a munkájukkal vagy karrierjükkel kapcsolatban áll be egy nagy és váratlan fordulat a következő napokban. Utólag visszatekintve azt fogja mondani, hogy persze, voltak jelek, amikből számítani lehetett volna erre, de mégis meglepetésként érik majd önt az események!

(Kiemelt kép: Shutterstock/insta_photos)