Ennek a 3 csillagjegynek hatalmas meglepetéssel kedveskedik a március a horoszkóp szerint

Ha ön az alábbi 3 csillagjegy közül valamelyikben született, akkor önt is nagy meglepetésre figyelmezteti a horoszkóp!

2023. március 1., 14:12

Szerző:

Azt írja a horoszkóp, hogy nagy meglepetést fog hozni március hónap első hete a következő 3 csillagjegy szülötteinek. Nézzük, kik örülhetnek majd!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Vagy alaposan félreismert egy önhöz igen közel álló embert, vagy az illető változott sokat az utóbbi időben, ön pedig nem vette észre (...vagy mindkettő egyszerre), de nagyot fog csalódni valakiben, méghozzá kellemesen. Az illetőnek a tettei bizonyítják majd, hogy sokkal jobb ember, mint ön gondolta volna.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűzet a munka vagy egyéb kötelezettségek területén éri meglepetés: egy olyan feladattól szabadul meg váratlanul, amit kifejezetten nem szívesen csinál. Általában szinte több energia kell ahhoz, hogy rászánja magát a dologra, mint ahhoz, hogy effektíve meg is csinálja – na ennek a korszaknak egy hatalmas meglepetéssel nemsokára vége lesz!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpiónak megvalósul egy terve vagy álma a most következő napokban. Hogy ebben mi a meglepetés? Hát az, hogy egy olyan álomról van szó, amelyről sosem gondolta komolyan, hogy egyszer tényleg valóra válhat, és ezért az utóbbi időben már nem is tett különösebben sok mindent a megvalósítása érdekében. És mit ad Isten...? Most mégis összejön!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)

Horoszkóp