Torgyán József otthonában még mindig áll a karácsonyfa, amelyet 2016-ban díszített fel a feleségével

2020. január 22., 12:12

Szerző:

Hajdú Péter az otthonában látogatta meg Torgyán József özvegyét, Torgyánné Cseh Máriát a politikus halálának évfordulóján. A legendás kisgazda politikus 2017. január 22-én hunyt el – írja a Blikk.

Torgyánné Cseh Mária egyebek mellett megmutatta, hogy a házban a mai napig feldíszítve áll az a karácsonyfa, amit 2016 decemberében, férje halála előtt még együtt díszítettek fel.

Fotó: Indirekt.hu

A fára év közben az özvegy egy átlátszó kendőt terít, ez karácsonykor kerül le a fenyőről.

Torgyán József egyébként az igazi fenyőt szerette, ám ez az utolsó fa műfenyő lett, mivel a politikus kíváncsi lett, hogy az milyen.

Az egykori kisgazda politikus szobájában is minden úgy van, ahogy a halála előtt hagyta – derül ki az indirekt.hu videójából.

A tudatos életmód, a kiegyensúlyozott táplálkozás, a rendszeres testmozgás, a megfelelő mennyiségű pihenés vagy a stressz kerülése egyaránt elengedhetetlenek általános egészségünk megőrzése szempontjából. Emellett viszont soha nem szabad megfeledkezni a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok és más hasznos tápanyagok folyamatos pótlásáról sem. Egyiket-másikat szervezetünk magától is termelheti, viszont immunrendszerünknek folyamatos szüksége van a támogatásra, hogy kellően erős és ellenálló legyen.