Professzionális bőrápolás télen is

A száraz, hűvös hónapokban különösen kell figyelnünk bőrünk ápolására, hiszen az időjárás okozta viszontagságok jelentősen próbára teszik a fedetlen arcunkat.

2020. november 20., 11:30

Szerző:

Ebben az időszakban különös gonddal kell foglalkoznunk testi és lelki egészségünkkel! Professzionális, kozmetikai bőrápoló termékeink nemcsak a bőrünket gyógyítják, de a látványos eredményeknek köszönhetően lelkünket is melengetik.

A GIGI NUTRI PEPTIDE termékcsaládja számos szépségcélra nyújt megoldást. A zsíros és száraz bőrű pácienseknek egyaránt kínálunk termékeket erről a palettáról a bőr helyreállítására és a fiatalodni vágyók is találnak ebben a fantasztikus családban bőrmegújító kozmetikumokat.

Ez egy olyan aktív sorozat, mely egyesíti a természetes hatóanyagokat a legmodernebb biotechnológiai hatóanyagokkal, ezáltal elősegítve és serkentve a bőr megújulási-, és természetes működési folyamatait. A termékek fő összetevője az X50 Photoglow, egy ún. hatóanyagdrón, mely elősegíti a bőr sima és egészséges, életteli megjelenését, egyedülálló hatóanyag beviteli módszerének köszönhetően pedig minimális idő alatt maximális kezelési eredményeket tesz lehetővé.

Sikertermékeink egyike a minden bőrtípusra ajánlott NUTRI-PEPTIDE Second Skin maszk, egy aktív szenes peel-off maszk. Ez a lehúzható arcmaszk nők, férfiak, tinédzserek számára egyaránt javasolt. Felszívja és eltávolítja a bőrön összegyűlt toxinokat, azonnali, látványos hatást biztosít. Használatával összeszűkülnek a pórusok, a bőr textúrája egységes lesz. A szárazság okozta apró ráncokat finomítja, friss, üde, élénk megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

A tökéletes bőrkép eléréséhez ajánlott a heti rendszerességű arcmaszk használata! Fontos, hogy az egészséges, fiatal bőr megőrzésének további feltétele, hogy a napi rutinunkban professzionális krémeket, letisztítókat, szérumokat használjuk!

A szakemberek a hideg, szeles időben a zsírosabb, tápláló krémek használatát ajánlják a vízhiányos, száraz bőrűek részére, mert ezek jobban védik a bőr szerkezetét, erősítik védekezőképességét.

A NUTRI-PEPTIDE Intenzív Cold krém extra védelmet és hidratálást nyújt a száraz bőrnek. Ez egy lágy textúrájú krém, mely gazdag hidratáló-, tápláló-és nyugtató összetevőkben. Alkalmazása esetén azonnal nyugtatja a bőrt, feltölti nedvességgel és védi azt a kiszáradástól.

Bátran ajánlom mindenkinek ezt a termékcsaládot, használatával garantált a siker!