Rémület a vihar után: Gigantikus patkányt húztak ki a munkások a csatornából

2020. szeptember 22., 21:23

Szerző:

Titokzatos "lényt" húztak ki a csatornából a mexikóvárosi heves esőzések után. A hatalmas "teremtmény" a 22 tonna felgyülemlett szemét része volt.

Amikor a munkásoknak sikerült kiemelniük a csatornahálózatból, elsápadtak, mert azt hitték, soha nem látott méretű patkánnyal van dolguk. Aztán kiderült, hogy nem egy valódi állat akadt a horgukra, csak

egy halloweeni kellék.

A patkány egy raktárban volt, amit a viharok miatt elárasztott a víz, amely magával sodorta műpatkányt is, mely bekerült a csatornahálózatba - írja  és mutatja a Daily Star nyomán a Bors.

 

 

A várandósság egyszerre végtelen boldogság egy nő számára és egy felelősségteljes út kezdete. A magzat tökéletes fejlődése nagy odafigyelést igényel az anyuka részéről. Még fontosabbá válik az egészséges, harmonikus élet kialakítása, fel kell készíteni a testet és a lelket a következő hónapok változásaira, kihívásaira, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

Pár hét és itt a téli szünet, amely talán a nyári szünet után a második olyan időszak, ami igazán kihívás elé állítja a szülőket. De nem csupán őket, hanem a gyerekeket is. Emlékszel még, hogyan teltek a téli szünetek gyermekkorodban? Elröppent egy pillanat alatt? Vagy untad már magad, és még te is meglepődtél azon, hogy mennyire várod már, hogy ismét iskolába mehess? Miért volt ez így? Mai cikkünkben ennek járunk utána, illetve tippeket is hozunk, hogyan válhat a téli szünet izgalmassá.